Ultima oră
Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua" Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua"
OFICIAL | Marian Huja a semnat OFICIAL | Marian Huja a semnat
Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open
Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"

NEWS ALERT | România rămâne fără selecţioner după EURO?! ”Sunt pe deplin pregătit pentru acest tip de provocare”

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 2 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21614667/1/antrenament-romania-27-05-2024-1.jpg

Anunţ bombă făcut de Edi Iordănescu. Selecţionerul a oferit un interviu pentru o publicaţie din Portugalia şi şi-a anunţat planurile pentru viitor.

Edi Iordănescu a spus că şi-a îndeplinit obiectivul la naţională şi a punctat faptul că i se pare normal ca următorul pas să fie semnarea unui contract cu o echipă de club.

Declaraţiile vin în contextul în care Răzvan Burleanu se află de jumătate de an în negocieri cu Edi Iordănescu, dar acesta refuză să semneze prelungirea angajamentului care are finalitate la sfârşitul Campionatului European.

”După ce am antrenat toate nivelurile fotbalului de club românesc, mi-am îndeplinit mereu obiectivele şi în final am câştigat campionatul. Conducerea naţionalei României mi s-a părut următorul pas normal. Am atins obiectivul pe care îl aveam, calificarea la EURO 2024.

Aşadar, pentru viitor, mi se pare cumva un pas evident să accept provocarea într-o ligă europeană, la nivel de club, şi sunt pe deplin pregătit pentru acest tip de provocare. În acest moment sunt concentrat pe această oportunitate incredibilă pe care o avem eu şi echipa mea, EURO 2024.

Îmi place meseria de antrenor principal al naţionalei României, nu aş spune „nu” unei provocări similare, dar trebuie să recunoaştem că antrenarea unei echipe de club oferă o gamă mai largă de posibilităţi de a ne pune în practică abilităţile. Există mai mult timp pentru a pregăti jucătorii, pentru a construi chimie pe teren şi în afara terenului şi, de asemenea, modalităţi de îmbunătăţire a echipei prin transferuri”, a declarat Edi Iordănescu pentru A Bola, citat de Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri