Ultima oră
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

Neluţu Varga, gata să bage mâna în buzunar! Câţi bani vor primi jucătorii formaţiei din Gruia dacă vor trece de Pafos

CFR Cluj Publicat de Tudor Moisa pe 22 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21709546/2/th.jpg

CFR Cluj o întâlneşte pe Pafos, astăzi, de la ora 20:30. Meciul va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Având în vedere că vicecampioana României a ratat, sezonul trecut, calificarea în grupele Conference League, din punct de vedere financiar "dubla" cu Pafos este de o maximă importanţă.

În cazul în care CFR Cluj va ajunge în faza principală a competiţiei, atunci în conturile clubului vor intra 3,17 milioane de euro, la care se vor adăuga banii din bilete şi bonusurile pentru rezultatele obţinute (400.000 pentru victorie, 133.000 la egal).

Astfel, Neluţu Varga a luat decizia să îi premieze pe jucători, în cazul în care CFR Cluj va trece de Pafos. Conform Prosport, prima totală a fotbaliştilor este de 250.000 de euro.

De asemenea, dacă CFR Cluj va obţine rezultate pozitive şi în faza principală a competiţiei, atunci finanţatorul formaţiei din Gruia este gata să bage din nou mâna în buzunar.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele