Ultima oră
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

Neluţu Varga a răspuns după "săgeţile" încasate de la Dan Petrescu! "Obiectivul s-a schimbat"

CFR Cluj Publicat de Tudor Moisa pe 20 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21707593/1/ad01ymnjnzc1zmq2ntazztk1nzg3nmiyzjqzota2mmu5zq-thumb.jpg

Răzvan Sava şi Karlo Muhar s-au despărţit de CFR Cluj. Acest lucru l-a nemulţumit pe Dan Petrescu, care nu a ezitat să îşi exprime dezacordul, la ultimele conferinţe de presă.

Acum a venit şi replica lui Neluţu Varga. Finanţatorul formaţiei din Gruia a declarat că obiectivele clubului s-au schimbat, iar acum se axează şi pe producerea de bani, nu doar pe performanţă.

De asemenea, Neluţu Varga a promis că îi va aduce lui Dan Petrescu jucători de valoarea, în locul celor care au plecat.

”Îmi e drag. Îl înţeleg perfect, pentru că şi eu vreau performanţă şi bani mulţi. Dar, trebuie să înţeleagă că un club funcţionează şi din vânzarea de jucători. Altfel, nu poţi să plăteşti mereu salarii mari şi să creezi condiţii.

Am adus şi vom aduce jucători cel puţin de acelaşi nivel cu cei care pleacă. Valoarea echipei nu scade, dar încasările cresc.

Avem oferte pentru 17 jucători. Suntem un club care ştim să facem şi bani şi performanţă. Obiectivul s-a schimbat. În trecut era vorba doar de performanţă, performanţă, performanţă. Acum ne dorim performanţă, bani, performanţă”, a spus Neluţu Varga, pentru Prosport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele