Ultima oră
Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua" Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua"
OFICIAL | Marian Huja a semnat OFICIAL | Marian Huja a semnat
Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open
Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"

Neil Lennon nu se joacă! Încă un jucător cu "ştate vechi" va pleca din Giuleşti

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 3 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21615519/1/rapid-bucuresti-uta-arad-superliga-superbet-28-02-2024.jpg

Este revoluţie în toată regula la Rapid.

După ce Neil Lennon a preluat echipa din Giuleşti, mai mulţi jucători au început să îşi facă bagajele. Dragoş Grigore, Iulian Cristea, Kevin Soni şi Alexandru Albu nu vor mai evolua la Rapid şi în sezonul viitor.

Acum i-a venit rândul unui alt fotbalist să părăsească "lanterna" play-off-ului. Este vorba de Virgil Drăghia, care deşi nu prea a prins minute în ultimele sezoane, este unul dintre cei mai vechi jucători de la Rapid.

Conform Fanatik, portarul care a bifat trei partide în acest sezon are mai multe kilograme în plus, lucru ce l-a deranjat pe Neil Lennon.

În vârstă de 33 de ani, Virgil Drăghia s-a format la Rapid şi a fost legitimat la clubul din Giuleşti între 2009 şi 2016. Înainte să se reîntoarcă, în 2018, portarul a mai evoluat la Concordia Chiajna, Juventus Bucureşti şi FC Voluntari.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele