Ultima oră
LIVE TEXT | Spania - Germania 0-0. Echipele de start LIVE TEXT | Spania - Germania 0-0. Echipele de start
Turcia „condamnă” suspendarea „nedreaptă” a lui Demiral de către UEFA Turcia „condamnă” suspendarea „nedreaptă” a lui Demiral de către UEFA
Jan Vertonghen se retrage de la echipa naţională a Belgiei Jan Vertonghen se retrage de la echipa naţională a Belgiei
Nicolo Zaniolo a fost împrumutat de Galatasaray la Atalanta Bergamo Nicolo Zaniolo a fost împrumutat de Galatasaray la Atalanta Bergamo
Motivul pentru care Musi nu a fost titular în Supercupă | EXCLUSIV Motivul pentru care Musi nu a fost titular în Supercupă | EXCLUSIV
Cristi Manea a pus tunurile pe CFR Cluj! "Aşa e în România" Cristi Manea a pus tunurile pe CFR Cluj! "Aşa e în România"

Mutare senzaţională în NBA! Dejounte Murray a ajuns la New Orleans Pelicans

Baschet Publicat de Tudor Moisa pe sâmbătă, 08:24
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21647862/1/profimedia-0885575907.jpg

Dejounte Murray la New Orleans Pelicans este mutarea şoc, de până acum, a verii. Guard-ul a revenit în Conferinţa de Vest, după un trade din care Atlanta a avut doar de pierdut.

Deşi Brandon Ingram este pe punctul de a pleca din New Orleans, Atlanta Hawks nu a reuşit să îl includă pe baschetbalist în trade. Pentru Dejounte Murray, Pelicans i-a dat la schimb pe Larry Nance Jr., Dyson Daniels şi două selecţii în prima rundă din draft (2025, 2027).

Fanii lui Hawks sunt revoltaţi după această mutare. Pe lângă faptul că Dejounte Murray este unul dintre cei mai buni jucători two-way, iar Larry Nance şi Dyson Daniels nu se ridică deloc la nivelul lui, selecţia din 2025 aparţinea lui Lakers, care va fi una din pretendetele la titlu. Astfel, Atlanta are slabe şanse să obţină un jucător bun din draft.

Pe lângă Dejounte, din lotul lui Pelicans mai fac parte Cj McCollum, Brandon Ingram (cel puţin deocamdată) şi Zion Williamson, astfel că formaţia din New Orleans a devenit o candidată serioasă la titlu.

În vârstă de 27 de ani, Dejounte Murray a evoluat la San Antonio Spurs, între 2016 şi 2022, fiind selectat în All-Star Game în ultimul lui sezon în Texas.

De asemenea, înainte să ajungă la Atlanta, Murray a avut cele mai multe intercepţii din NBA, în sezonul 2021/2022.

La Hawks, Murray a format un duo cu Trae Young, dar cei doi nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor. În 2023, Atlanta a fost eliminată în prima rundă din playoff, iar anul acesta nici măcar nu a ajuns până acolo, pierzând duelul din play-in cu Chicago Bulls.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele