Ultima oră
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

Motivul interesant pentru care Alexandru Albu nu a fost încă legitimat la noul său club

Arabia Saudita Publicat de Tudor Moisa pe 2 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40169/21689763/1/albu.jpg

Alexandru Albu s-a despărţit de Rapid, în această vară.

Rămas fără un angajament, agentul fotbalistul declarase, în urmă cu ceva timp, că mijlocaşul are oferte chiar de la echipe care au evoluat în play-off-ul Superligii. Totuşi, Albu a decis să plece în Arabia Saudiă, la Al Hazem.

Deşi se află la noua sa echipă de aproximativ o lună, mijlocaşul nu a putut fi încă legitimat. Nu doar el se află în această situaţie, toţi jucătorii aduşi de Al Hazem, în această vară, fiind în continuare fără un contract semnat.

Marius Şumudică a explicat situaţia din Arabia Saudită şi a spus că o comisie trebuie mai întâi să valideze mutarea.

“Să pătrunzi în zona arabă, şi mă refer la Arabia Saudită, este o comisie. E formată, condusă de un fost jucător al lui Chelsea, o comisie care, clubul respectiv trimite contractul. Indiferent că este jucător, antrenor, iar comisia aprobă suma pe care o avansează clubul.

Exemplu, vreau să îl iau pe Muhar, 3 milioane contract pe an, acea comisie spune ‘Nu, acest jucător e evaluat la 1,7’. Nu puteţi să îi daţi decât 1,7 milioane. Bani oferiţi de guvern. Dacă tu vrei să îi dai trei milioane, te înţelegi cu impresarii sau jucătorul, vii cu bani din buzunar la club.

De aceea vorbea Cristi Balaj, iar Muhar s-a întors că dorea un salariu mai mare, dar nu a fost aprobat de comisie. Dau verdictul şi rezultatul final în a-ţi înregimenta jucătorii de valoare la o anumită sumă.

La nivel de Cristiano Ronaldo, Neymar nu se mai ajunge. E un buget stabilit de o comisie a federaţiei. Eu când am avut ofertă, s-a trimis contractul la comisie, a fost aprobat. S-au uitat pe CV meu şi au zis ‘Da, merită această sumă de bani’. După au căzut negocierile. N-ai cum să activezi fără aprobare. Au grijă de banii lor“, a spus Marius Şumudică, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Arabia Saudita

Ultimele articole Toate articolele