Ultima oră
Mihai Rotaru nu a mai suportat şi a luat o măsură radicală după seria nefastă de rezultate a Universităţii Craiova Mihai Rotaru nu a mai suportat şi a luat o măsură radicală după seria nefastă de rezultate a Universităţii Craiova
OFICIAL | Surpriză de proporţii! Cu ce echipă din Superligă a semnat cu Răzvan Oaidă OFICIAL | Surpriză de proporţii! Cu ce echipă din Superligă a semnat cu Răzvan Oaidă
Dani Coman a dat cărţile pe faţă despre o eventuală demitere a lui Nicolae Dică: „Îmi doream alte rezultate” Dani Coman a dat cărţile pe faţă despre o eventuală demitere a lui Nicolae Dică: „Îmi doream alte rezultate”
Jucătorul care ar putea schimba sistemul la FCSB! Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu staff-ul echipei. ”Le-a plăcut mult” Jucătorul care ar putea schimba sistemul la FCSB! Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu staff-ul echipei. ”Le-a plăcut mult”
Încă un jucător ar putea pleca de la CFR Cluj! Neluţu Varga: „Săptămâna asta se hotărăşte” Încă un jucător ar putea pleca de la CFR Cluj! Neluţu Varga: „Săptămâna asta se hotărăşte”
Recordul doborât de Endrick, după ce a marcat primul gol pentru Real Madrid în Champions League Recordul doborât de Endrick, după ce a marcat primul gol pentru Real Madrid în Champions League

Mircea Lucescu l-a sunat pe Daniel Boloca! Ce răspuns a primit selecţionerul

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 27 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21714579/1/profimedia-0810339124.jpg

Daniel Boloca a bifat o selecţie în naţionala României, într-un amical cu Slovenia disputat la Cluj, iar de atunci a refuzat să mai dea curs selecţiei. Motivul îl reprezintă dorinţa fotbalistului de a jucat la naţionala Italiei.

După ce Edi Iordănescu nu a avut succes în încercarea de a-l convinge pe Boloca să se răzgândească, Mircea Lucescu l-a sunat pe fotbalist. Selecţionerul României a insistat, dar Boloca a rămas ferm pe poziţie, spunând că nu poate da înapoi.

"Vă apreciez foarte mult domnule Lucescu, sunt unul dintre marii admiratori ai dumneavoastră şi ai carierei pe care o aveţi, dar eu am spus clar că nu o să joc pentru naţionala României şi nu pot să-mi încalc cuvântul”, a fost răspunsul final dat de Boloca, conform Fanatik.

Daniel Boloca este legitimat la Sassuolo, iar de-a lungul carierei a mai evoluat la Tatran Presov (Slovacia), Romanese, Pro Sesto, Francavilla, Fossano şi Frosinone.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri