Ultima oră
OFICIAL | Marian Huja a semnat OFICIAL | Marian Huja a semnat
Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open
Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"
Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung

Mircea Lucescu a avut parte de un tratament preferenţial din partea poliţiştilor

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 4 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21617642/1/cs-corvinul-1921-hunedoara-fc-cfr-1907-cluj-cupa-romaniei-betano-sefrturi-de-finala-02-04-2024.jpg

România a remizat, scor 0-0, cu Bulgaria, marţi seară.

Prezent la meci a fost şi Mircea Lucescu, care a părăsit stadionul din Ghencea spre finalul celor 90 de minute.

Ieşirea maşinilor este întârziată cu 15 minute, pentru ca traficul să nu fie blocat până ies spectatorii din arenă. Când a văzut că nu este lăsat să iasă cu maşina de poliţie, Mircea Lucescu a devenit irascibil şi s-a dat în spectacol.

Până la urmă, probabil datorită faptului că Lucescu este o persoană cunoscută, acesta a avut parte de un tratament preferenţial şi a fost lăsat de poliţişti să iasă cu maşina.

"Tricolorii", huiduiţi în Ghencea

"Tricolorii" au făcut un meci modest, în special în a doua parte. După ce Dennis Man a ratat o lovitură de la 11 metri, bulgarii au prins încredere şi au ajuns, la un moment dat, să fie prezenţi constant în jumătatea noastră.

După fluierul final, în loc de aplauze, jucătorii naţionalei au fost huiduiţi de fani pentru jocul cu mult sub aşteptări prestat.

Viorel Moldovan a vorbit pe această temă la Prima TV. Fostul atacant al naţionalei a declarat că i se pare normală atitudinea spectatorilor, dar a precizat că jucătorii sunt de înţeles, până la un anumit punct.

"Au fost câteva nemulţumiri din partea suporterilor, e normal. Atunci când joci mingea înapoi, când nu te duci să ataci poarta ...

S-a văzut că nu au riscat prea mult jucătorii noştri. Poate sunt de înţeles, până la un anumit punct. Aşteptăm să vedem împotriva Liechtensteinului, dar cred că tot de o asemenea manieră vom vedea meciul.

Era ok dacă reuşeam să câştigăm, am avut acel penalti ratat de către Man. Poate alta era starea de spirit dacă se transforma acel penalti şi era mai multă încredere", a declarat Viorel Moldovan, la Prima TV.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele