Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

Mihai Rotaru nu a mai rezistat şi a răbufnit! "Zece, domnule Vochin!" | VIDEO EXCLUSIV

CS Universitatea Craiova Publicat de Tudor Moisa pe 27 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21606601/1/rps5470a-1.jpg

Universitatea Craiova s-a calificat cu mari emoţii în preliminariile Conference League, după a învins-o pe Universitatea Cluj, la loviturile de departajare.

În ultimele săptămâni, sistemul competiţional din România a fost aspru criticat de mai mulţi oameni importanţi din fotbal. Ardelenii, care au terminat pe locul 10, au fost la un penalti distanţă să o elimine pe Universitatea Craiova, locul trei după finalul play-off-ului.

După finalul meciului din Bănie, Andrei Vochin a deschis "Cutia Pandorei" şi i-a transmis lui Rotaru că Universitatea Craiova nu ar fi prins un loc în preliminariile Conference League, dacă nu ar fi existat acest sistem.

Finanţatorul oltenilor nu a mai rezistat şi a răbufnit după ce a auzit ce a spus Vochin.

"Pe ce loc aţi terminat sezonul regular? Locul patru, cu Corvinul câştigătoare de Cupă a României, nu mergea în cupele europene dacă nu era acest sistem competiţional. Rapid era pe doi şi trebuia să meargă în cupele europene", a început dialogul Andrei Vochin, la Prima Sport.

"Domnul Vochin, vă rog ... este o anomalie, nu faci aşa ceva. Repet, ceea ce se întâmplă este împotriva naturii. Deci, joci tot sezonul într-un singur meci, după ce noi am mai jucat zece meciuri în play-off.

Domnul Vochin, vorbim să nu joci într-un singur meci, într-o singură manşă, toată munca ta de un sezon cu locul zece, care a investit 7 milioane de euro şi tu vi cu 12 milioane de euro.

După ce s-a terminat sezonul regular, au mai fost zece etape. Zece, domnule Vochin! Cinci etape, cinci meciuri tur-retur.

E un singur meci în care se poate întâmpla orice. Se întâmplă să ia cineva două galbene şi să ia automat roşu. Se întâmplă să se accidenteze un jucător, se întâmplă o greşeală, ajungi la penalti-uri şi nu poţi o muncă de 30 de etape, vorbim de 30 de etape, să o duci într-un singur meci.

Aceasta a fost a 31-a etapă", a fost reacţia lui Mihai Rotaru, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri