Ultima oră
VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj 0-0. Abeid a ratat două ocazii monumentale VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj 0-0. Abeid a ratat două ocazii monumentale
VIDEO | FCSB - Petrolul, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FCSB - Petrolul, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
La FC Argeş se pregăteşte o surpriză mare după demiterea lui Nicolae Dică La FC Argeş se pregăteşte o surpriză mare după demiterea lui Nicolae Dică
PAOK a învins-o pe Volos! Echipa pregătită de Răzvan Lucescu este pe primul loc în Grecia PAOK a învins-o pe Volos! Echipa pregătită de Răzvan Lucescu este pe primul loc în Grecia
Prestaţie de zile mari pentru Horaţiu Moldovan la al doilea meci pentru Sassuolo! Ce notă a primit portarul român Prestaţie de zile mari pentru Horaţiu Moldovan la al doilea meci pentru Sassuolo! Ce notă a primit portarul român
Gloria Bistriţa, a doua înfrângere în Liga Campionilor Gloria Bistriţa, a doua înfrângere în Liga Campionilor

Mesaj acid postat de Universitatea Craiova, după neconvocarea lui Mitriţă

CS Universitatea Craiova Publicat de Tudor Moisa pe 26 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21606041/1/universitatea-craiova-rapid-bucuresti-play-off-superliga-superbet-30-03-2024-1.jpg

Universitatea Craiova şi Universitatea Cluj se vor duela, duminică, de la ora 20:00, în barajul pentru calificare în Conference League. Meciul va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Înfruntarea este o adevărată finală. Deşi echipa din Bănie a terminat pe locul 3 sezonul, iar ardelenii abia pe 10, toata rezultatele pozitive reuşite de Universitatea Craiova vor fi în zadar, dacă formaţia pregătită de Gâlcă nu se va califica în Europa.

Astfel, este fără noimă mesajul postat, duminică, de olteni, pe Facebook. Alex Mitriţă nu avea argumente pentru prezenţa la EURO. Mihăilă joacă la un nivel total superior şi a fost om de bază la Parma, campioana din Serie B.

Florinel Coman evoluează în acelaşi campionat cu Mitriţă. Coman a devenit campion, în vreme ce Mitriţă tremură pentru un loc în Conference League. Coman a fost cel mai bun jucător, din acest sezon, în Superligă. Fotbalistul de la FCSB a dat mai multe goluri decât Mitriţă.

Pe lângă aceste statistici, Mihăilă şi Coman au făcut parte din lotul României pe toată durata preliminariilor. Mihăilă a reuşit o dublă uluitoare în Elveţia, salvând naţionala. Mihăilă a marcat golul care a risipit orice fel de emoţie cu Kosovo.

Un al treilea argument este incidentul de acum trei ani. Mihai Rotaru rosteşte acelaşi discurs de luni bune, că Mitriţă s-a schimbat de atunci. Mihăilă şi Coman nu au fost nevoiţi să se schimbe, pentru că nu au avut ieşirea în decor a lui Mitriţă. 

Un al patrulea argument este faptul că fără Mitriţă am reuşit să ne calificăm. Cei care au reuşit să obţină biletele pentru turneul final, atunci când nimeni nu le dădea vreo şansă, merită să fie prezenţi în Germania.

Astfel, faptul că oltenii continuă să se gândească la neconvocarea lui Mitriţă, în ziua unui meci crucial, este pur şi simplu fără noimă. Mai mult decât atât, în mesajul postat de Universitatea Craiova se punctează faptul că nu va fi iertată decizia lui Edi Iordănescu. O decizie corectă luată de selecţioner. Ca o paralelă, Ter Stegen este de foarte mulţi ani unul dintre cei mai buni portari din lume. În top 5 poate, în top 10 sigur. Totuşi, nu a apărat pentru foarte mult timp la naţionala Germaniei, din cauză că titular era Manuel Neuer. Nu am văzut, în toţi aceşti ani, un mesaj postat de Barcelona sau de Monchengladbach în care să i se transmită selecţionerului Germaniei că o astfel de decizie nu se iartă.

Clubul din Bănie a publicat o fotografie cu Mitriţă îmbrăcat în tricoul echipei naţionale cu următorul text: ”Mitriţă suntem toţi! În seara aceasta este şi despre noi şi despre Alex Mitriţă. Sudul trăieşte altfel, nu iartă şi nu uită!”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri