Ultima oră
Marius Şumudică şi-a anunţat demisia! Marius Şumudică şi-a anunţat demisia!
”Tricolorii” au efectuat primul antrenament înaintea meciurilor cu Cipru şi Lituania ”Tricolorii” au efectuat primul antrenament înaintea meciurilor cu Cipru şi Lituania
Gigi Becali, nervos după victoria cu Gloria Buzău! "Nu avem profesionalism! Nu trebuie să fiu băiat bun" Gigi Becali, nervos după victoria cu Gloria Buzău! "Nu avem profesionalism! Nu trebuie să fiu băiat bun"
Victorie de consolare pentru Răzvan Lucescu în campionatul Greciei Victorie de consolare pentru Răzvan Lucescu în campionatul Greciei
VIDEO | FCSB - Gloria Buzău 3-2. Campioana a reacţionat perfect după ce a fost condusă VIDEO | FCSB - Gloria Buzău 3-2. Campioana a reacţionat perfect după ce a fost condusă
Eintracht Frankfurt – Bayern 3-3. Bavarezii s-au văzut egalaţi în minutul 90+4 Eintracht Frankfurt – Bayern 3-3. Bavarezii s-au văzut egalaţi în minutul 90+4

”Merită din plin”. Înlocuitorul lui George Puşcaş la naţională ar putea veni din Superliga

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 2 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21333842/1/puscas.jpg

George Puşcaş este cel mai contestat jucător din istoria naţionalei României. Atacantul a continuat să fie utilizat de Edi Iordănescu, chiar dacă nu aducea vreun plus echipei.

Acum, selecţionerul trebuie să găsească un înlocuitor pentru Puşcaş, care nu poate juca împotriva Belarusului din cauză că are deja trei cartonaşe galbene primite în actuala campanie de calificare.

Dani Coman îl propune pe Daniel Paraschiv, ce a impresionat şi în acest start de sezon în tricoul celor de la Hermannstadt.

 

”La modul cum a jucat Paraschiv în ultimele etape, la modul cum se pregăteşte, la potenţialul pe care îl are sunt convins că va fi chemat. Merită din plin.

Nu sunt subiectiv sub nicio formă că este jucătorul nostru, dar cred că merită convocat. Nu vreau să pun presiune pe nimeni pentru că nu este stilul meu, dar are perspective mari acest jucător”, a declarat Dani Coman pentru cei de la playsport.ro.

  • Atacantul de 24 de ani a reuşit 6 goluri în 11 apariţii în acest sezon din Superliga.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele