Ultima oră
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

Meciul dintre Rapid şi Dinamo, comparat cu un important derby european de către Papeau

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 17 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21705066/1/dinamo-bucuresti-rapid-bucuresti-superliga-superbet-27-01-2024-1.jpg

Rapid şi Dinamo se vor duela, duminică, de la ora 21:30. Partida va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Astăzi, Neil Lennon şi Jayson Papeau au susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Dinamo. Fotbalistul francez este liniştit înaintea derby-ului şi a spus că indiferent de rezultatul partidei, Rapid mai are la dispoziţie 34 de meciuri pentru a îşi atinge obiectivul.

De asemenea, Papeau a comparat duelul dintre Rapid şi Dinamo cu derby-ul dintre Olympique Lyon şi Saint-Etienne.

"Nu mă interesează dacă voi înscrie sau nu în acest meci, contează să câştigăm. Acesta este un derby, trebuie să câştigăm.

Nu am un mesaj anume pentru suporteri, dar vreau să le transmit că vom face tot ceea ce este posibil pentru a câştiga acest meci, trebuie să obţinem victoria în acest derby!

Pentru mine, statistica nu contează într-un derby, sunt doar numere. Aşa cum spuneam şi cum o voi spune întotdeauna înaintea unui derby, nu este relevant care este echipa mai bună pe hârtie. Contează doar să jucăm bine şi să câştigăm acest meci.

Personal, nu simt această presiune. Suntem la începutul sezonului. Într-adevăr, nu am obţinut nicio victorie pe parcursul celor cinci etape deja disputate, dar totul se poate schimba dacă vom câştiga partida de mâine, contează ce facem de acum înainte.

Aş compara acest derby cu derby-ul dintre Olympique Lyon şi Saint-Étienne.

Sunt sigur că obiectivul nostru poate fi realizat până la sfârşitul sezonului. Aşa cum spuneam, au trecut doar cinci etape, mai aveam încă 35 de meciuri de disputat şi nu ştii niciodată ce se va întâmpla la următorul meci. Fotbalul este minunat pentru că de la o săptămână la alta ai şansa de a îmbunătăţii lucrurile. Suntem foarte concentraţi şi luăm fiecare meci în parte.

Dacă nu vom câştiga mâine, mai avem 34 de meciuri la dispoziţie pentru a ne atinge obiectivul. Trebuie să rămânem concentraţi de la săptămână la săptămână şi de la meci la meci, eu aşa văd lucrurile.

Cristi Săpunaru este ca un frate pentru fiecare dintre noi. Nu există niciun fel de conflict între mine şi el, dimpotrivă, ne apreciem foarte tare unul pe celălalt", a declarat Jayson Papeau.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele