Ultima oră
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”
VIDEO | Mircea Rednic, după ce UTA a evitat la limită înfrângerea cu Hermannstadt. „Se simte o presiune” VIDEO | Mircea Rednic, după ce UTA a evitat la limită înfrângerea cu Hermannstadt. „Se simte o presiune”

Marius Şumudică, prima reacţie după atacul lansat de Neil Lennon

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 17 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21705018/1/profimedia-0841660619.jpg

Rapid o va întâlni pe Dinamo, duminică, de la ora 21:30. Derby-ul va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Sâmbătă, la conferinţa de presă premergătoare meciului, Neil Lennon a răbufnit când a fost întrebat de Marius Şumudică. Tehnicianul român este un contestatar al nord-irlandezului şi nu s-a ferit să îl critice de câte ori a avut ocazia.

După ce a fost făcut "neprofesionist" de către Neil Lennon, Marius Şumduică a avut o primă reacţie.

”Sunt plecat din ţară, am alte treburi. Nu comentez ceea ce spune acest antrenor, nu comentez. (V-a numit neprofesionist – n.r.) Am înţeles ce spuneţi, eu nu comentez ceea ce vorbesc alţi antrenori. Nu comentez! 

Nu vreau să spun nimic despre ce spune un alt antrenor. Nu comentez, nu mă interesează subiectul ăsta”, a spus Marius Şumudică, potrivit sportpesurse.ro.

Declaraţia lui Neil Lennon

"Cine e? E tipul care vorbeşte tot timpul? Nu cred că e prea bine. E foarte neprofesionist modul în care se comportă. Nu, nu cred că este cineva ca Şumudică în Scoţia sau oriunde în Europa", a declarat Neil Lennon.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele