Ultima oră
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

Marius Şumudică, prima declaraţie după ce a semnat cu Rapid

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 20 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21707855/1/profimedia-0841660619.jpg

Marius Şumudică este noul antrenor al Rapidului. Neil Lennon a fost demis, astăzi, iar tehnicianul român a ajuns în Giuleşti la aproximativ 30 de minute după decizia luată de Dan Şucu.

La puţin timp după ce negocierile dintre Şucu şi Şumudică au început, cei doi au pus la punct toate detaliile angajamentului şi au bătut palma.

Acum, tehnicianul român a oferit o primă declaraţie, Şumudică a spus că este cea una din cele mai fericite zile din viaţa lui şi a punctat că s-a întors acasă.

”Am aceleaşi emoţii ca atunci când am fost campion cu Rapid ca jucător, e una dintre cele mai fericite zile din viaţa mea! Suntem obligaţi sa schimbam situaţia din clasament pentru ca e un club foarte bine organizat din toate punctele de vedere. Timpul e scurt, trebuie sa câştigăm meciuri, puncte. Avem cei mai buni suporteri din România şi m-am întors acasă”,  a declarat Marius Şumudică pentru Fanatik.

Detaliile contractului semnat de Şumudică

  • salariu de 20.000 de euro pe lună
  • bonus de 100.000 de euro dacă Rapid va termina pe locurile 2-3
  • 500.000 de euro daca Rapid va câştiga titlul şi va prinde cel puţin grupele Conference League

De asemenea, Şumudică şi-a ales deja secunzii şi va fi ajutat de Cristi Petre şi Gabi Mărgărit. Preparatorul fizic va fi Ciprian Moscu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele