Ultima oră
Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53 Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

Marius Şumudică nu se potoleşte! "Am fost ales antrenorul anului"

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 20 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21707136/1/profimedia-0841660624.jpg

Marius Şumudică continuă să fie critic la adresa lui Neil Lennon. Noua declaraţie dată de tehnicianul român vine după ce nord-irlandezul i-a dat replica acestuia, înaintea meciului cu Dinamo. Mai mult decât atât, fanii Rapidului i-au transmis două mesaje lui Marius Şumudică, în timpul derby-ului.

Deşi opinia suporterilor formaţiei din Giuleşti este că Şumudică face mai mult rău decât bine echipei cu aceste declaraţii, antrenorul de 53 de ani continuă să îl "înţepe" pe Neil Lennon ori de câte ori are ocazia.

Acum, Şumudică a spus că Săpunaru nu trebuie să lipsească din primul 11 şi a vorbit şi despre sistemul de joc ales de Lennon. Nord-irlandezul a trecut de la o apărare cu trei fundaşi la una cu patru, iar Şumudică a spus că a fost o greşeală această modificare.

Tehnicianul român este de părere că nu sistemul era marea problemă şi a dat ca exemplu primul său mandat la Gaziantep, atunci când a avut performanţe notabile cu un sistem format din trei fundaşi.

”Nu ştiu ce facem cu Săpunaru, nu am nicio informaţie. Am înţeles că a fost accidentat sau este accidentat în continuare, nu ştiu. Pentru mine, Săpunaru este un jucător care nu trebuie să lipsească din primul 11 al Rapidului. Mai departe, este problema strict a antrenorului. Dacă el consideră el că este mai bun acest sistem cu 4 fundaşi, e decizia lui. Eu nu văd nicio îmbunătăţire, fie că juca cu 3 sau 4 fundaşi.

Din punctul meu de vedere nu era problema de sistem, cine a spus asta este eronat. Un sistem dacă îl joci bine în 3-4-3 sau în 3-5-2 îţi dă mult mai multe soluţii de atac, de a ieşi din apărare, de a conduce jocul, decât un sistem 4-2-3-1 sau 4-4-2 care devine static în anumite momente. Ai mult mai multă libertate de exprimare pe fază ofensivă. Eu am jucat acest sistem, despre ce vorbesc şi chiar am fost ales antrenorul anului 2021 jucând cu acest sistem, ducând Gaziantepul pe primul loc în Turcia, după 22 de etape. O echipă nou promovată era pe locul întâi după ce bătusem Beşiktaş, Fenerbahce,Başakşehir şi Galatasaray”, a declarat Marius Şumudică, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele