Ultima oră
Novak Djokovic s-a calificat în turul doi la Wimbledon Novak Djokovic s-a calificat în turul doi la Wimbledon
Slovenul Tadej Pogacar a câştigat etapa a patra a Turului Franţei Slovenul Tadej Pogacar a câştigat etapa a patra a Turului Franţei
Controversă la România - Olanda. Intrare foarte dură asupra lui Vasile Mogoş. Centralul nu a acordat nici măcar cartonaş galben Controversă la România - Olanda. Intrare foarte dură asupra lui Vasile Mogoş. Centralul nu a acordat nici măcar cartonaş galben
LIVE TEXT | România - Olanda 0-1. Gakpo deschide scorul LIVE TEXT | România - Olanda 0-1. Gakpo deschide scorul
Ianis Hagi, lovit serios la cap. Nevoit să joace încă din primele minute bandajat Ianis Hagi, lovit serios la cap. Nevoit să joace încă din primele minute bandajat
Ana Bogdan, eliminată dramatic în prima rundă de la Wimbledon Ana Bogdan, eliminată dramatic în prima rundă de la Wimbledon

Marius Ştefănescu i-a răspuns lui Dan Şucu! ”Răutăţi”

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 24 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21641118/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-fcsb-play-off-superliga-superbet-3-04-2023.jpg

Marius Ştefănescu a fost în centrul celui mai controversat transfer din Superligă. Fotbalistul de 25 de ani a ajuns la FCSB de la Sepsi.

În urmă cu mai multe luni, conducerea Rapidului a lansat un atac virulent la adresa lui Ştefănescu, pentru că nu evolua împotriva formaţiei patronate de Gigi Becali. Dan Şucu şi Victor Angelescu au sugerat că Ştefănescu va ajunge la FCSB şi din cauza aceasta nu juca în acele partide.

Acum, Ştefănescu a oferit o primă reacţie pe această temă, din postura de jucător la FCSB. Fotbalistul de 25 de ani a punctat, cu o întrebare retorică, că în cazul în care ar s-ar fi înţeles cu FCSB încă de acum trei luni, atunci cei de la Sepsi ar fi spus ceva.

”Cred că doar oferta lor a fost bună pentru club. Şi eu îmi doream să vin aici. Totul a fost uşor după ce clubul s-a înţeles. În câteva zile ne-am înţeles.

Sincer nu vreau să mai comentez declaraţiile. Dacă semnam cu FCSB din martie, clubul tăcea? Sepsi nu spunea nimic? Acum s-au înţeles, acum am şi vorbit prima dată cu FCSB. Nu s-a întâmplat nimic în martie. Despre acel cartonaş, nu aveam de unde să ştiu că vom juca cu FCSB. Doar nişte răutăţi.

E urât. Când cineva vorbeşte urât despre tine, imaginea are de suferit. Asta a fost. Doar nişte răutăţi”, a spus Marius Ştefănescu, pentru Golazo.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele