Ultima oră
Slovenul Tadej Pogacar a câştigat etapa a patra a Turului Franţei Slovenul Tadej Pogacar a câştigat etapa a patra a Turului Franţei
Controversă la România - Olanda. Intrare foarte dură asupra lui Vasile Mogoş. Centralul nu a acordat nici măcar cartonaş galben Controversă la România - Olanda. Intrare foarte dură asupra lui Vasile Mogoş. Centralul nu a acordat nici măcar cartonaş galben
LIVE TEXT | România - Olanda 0-1. Gakpo deschide scorul LIVE TEXT | România - Olanda 0-1. Gakpo deschide scorul
Ianis Hagi, lovit serios la cap. Nevoit să joace încă din primele minute bandajat Ianis Hagi, lovit serios la cap. Nevoit să joace încă din primele minute bandajat
Ana Bogdan, eliminată dramatic în prima rundă de la Wimbledon Ana Bogdan, eliminată dramatic în prima rundă de la Wimbledon
Marketa Vondrousova, deţinătoarea titlului, eliminată în primul tur la Wimbledon Marketa Vondrousova, deţinătoarea titlului, eliminată în primul tur la Wimbledon

Marius Ştefănescu, decizie sfidătoare! Dezvăluirea făcută de Laszlo Dioszegi

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 24 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21640885/1/imagine-whatsapp-2024-06-15-la-12-41-53-acb2ed23.jpg

Marius Ştefănescu a fost în centrul celui mai controversat transfer din Superligă. Fotbalistul de 25 de ani a ajuns la FCSB de la Sepsi.

În urmă cu mai multe luni, conducerea Rapidului a lansat un atac virulent la adresa lui Ştefănescu, pentru că nu evolua împotriva formaţiei patronate de Gigi Becali. Dan Şucu şi Victor Angelescu au sugerat că Ştefănescu va ajunge la FCSB şi din cauza aceasta nu juca în acele partide.

Atunci, Laszlo Dioszegi a ieşit în presă, l-a apărat pe Ştefănescu şi a punctat că nu îl va lăsa să meargă la FCSB. Deşi conducătorul covăsnenilor şi-a pus onoarea şi cuvântul în joc, lui Ştefănescu nu i-a păsat şi i-a transmis lui Dioszegi, înainte de parafarea transferului, că se va lăsa de fotbal dacă nu va fi lăsat să meargă la proaspăta campioană.

Acum, Dioszegi a făcut noi dezvăluiri uluitoare. Marius Ştefănescu nu doar că l-a ameninţat şi i-a pătat imaginea lui Dioszegi, ci nici măcar nu i-a cerut scuze şi nu şi-a luat rămas bun. Practic, după ce s-a văzut cu sacii în cărută, Ştefănescu a luat decizia de a-i da ignore total lui Dioszegi, omul care a avut cel mai mult de suferit după transferul acestuia.

”Nu doresc nimănui să simtă cum m-am simţit eu în acele zile, atunci când telefoanele îmi tot sunau ca să vorbesc despre acest transfer. Dar, aşa merit dacă eu unul cred că unii jucători sunt chiar ataşaţi de clubul nostru.

Pe mine m-a luat gura pe dinainte doar din mândrie şi orgoliu. M-am bazat pe unele lucruri legate de Ştefănescu şi uitaţi că aceste lucruri nu fost cum am gândit eu.

Valoarea lui Ştefănescu ca fotbalist este indiscutabilă, iar eu îl consider un jucător de echipă naţională. Şi va ajunge din nou la naţională. Însă, pe mine unul el m-a dezamăgit foarte tare.

Nici măcar nu mi-a trimis un mesaj de rămas bun sau un mesaj de regret pentru situaţia în care eu am fost pus în faţa opiniei publice… Nu mi-a mai trimis niciun fel de mesaj.

Dar asta e viaţa. Fiecare dintre noi mergem de acum pe drumuri separate, iar din campionatul următor o să fim adversari şi este evident că îmi doresc ca Sepsi să învingă FCSB-ul, chiar dacă Ştefănescu va juca de acum acolo”, a declarat Laszlo Dioszegi, potrivit Prosport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele