Ultima oră
Marius Briceag a revenit la FC Argeş Marius Briceag a revenit la FC Argeş
Starul Olandei a menţionat trei „tricolori” când a vorbit despre naţionala României: „I-am urmărit” Starul Olandei a menţionat trei „tricolori” când a vorbit despre naţionala României: „I-am urmărit”
”M-a impresionat grupul, care este foarte bun”. Marius Ştefănescu vrea multe trofee cu FCSB ”M-a impresionat grupul, care este foarte bun”. Marius Ştefănescu vrea multe trofee cu FCSB
„Spune mereu acelaşi lucru!”. Reacţie surprinzătoare la adresa discursului lui Edi Iordănescu | VIDEO EXCLUSIV „Spune mereu acelaşi lucru!”. Reacţie surprinzătoare la adresa discursului lui Edi Iordănescu | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Edi Iordănescu i-a studiat bine pe adversari. ”Olanda e mâine favorită” VIDEO | Edi Iordănescu i-a studiat bine pe adversari. ”Olanda e mâine favorită”
LIVE TEXT | Franţa - Belgia 0-0. Echipele de start LIVE TEXT | Franţa - Belgia 0-0. Echipele de start

Lovitură în Superligă! Răzvan Ducan a semnat cu o echipă de play-off

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe marți, 15:10
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21642582/1/fc-botosani-fc-rapid-1923-sa-superliga-superbet-2-12-2023.jpg

Răzvan Ducan a semnat cu Farul Constanţa.

Trecut pe la FCSB, acolo unde a rămas în conştiinţa fanilor pentru debutul plin de greşeli, în partida cu Backa Topola, Ducan a impresionat la FC Botoşani, în sezonul recent încheiat.

Acum, tânărul portar de 21 de ani a semnat cu Farul. Anunţul a fost făcut de constănţeni pe site-ul clubului.

"Farul Constanţa a ajuns la un acord cu jucătorul Răzvan Ducan, care a semnat un contract pe o perioadă de 3 ani cu formaţia alb-albastră.

Născut la 9 februarie 2001 (23 ani), Răzvan Ducan evoluează pe postul de portar, are 1.92m, este format de Unirea Petrolul Videle şi apoi FCSB, iar în carieră a mai evoluat pentru FC Argeş, AFC Turnu Măgurele, CS Mioveni şi ultima dată pentru FC Botoşani.

Este fost internaţional de tineret al României.

Mult succes şi cât mai multe realizări alături de Farul, Răzvan !", este comunicatul emis de Farul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele