Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Lovitura de senzaţie pregătită la Rapid! Un titular din naţionala României, ofertat de Dan Şucu

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 27 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21645366/1/slovacia-romania-euro-2024-26-06-2024-6.jpg

După ce l-a adus pe Cristi Manea în Giuleşti, Dan Şucu pregăteşte o nouă lovitură de proporţii.

Florin Niţă este liber de contract după despărţirea de Gaziantep şi ar fi fost ofertat de Dinamo şi mai multe echipe din ţările arabe. Totuşi, Dan Şucu este hotărât să îl aducă pe portarul de 36 de ani la Rapid.

Se pare că acţionarul majoritar din Giuleşti va forţa transferul lui Niţă în următoarele ore, pentru a nu avea surpriza că acesta semnează cu o altă echipă.

“Rapid încearcă să îl semneze azi pe Niţă, o să fie o discuţie între cei de la Rapid şi Niţă. Dacă va fi timp, Şucu îl vrea neapărat pe Niţă portar la Rapid“, a spus Horia Ivanovici, conform Fanatik.

Florin Niţă, al doilea cel mai bun portar de la EURO

Florin Niţă a fost integralist la EURO în toate cele trei meciuri jucate de România în faza grupelor.

Portarul naţionalei a avut prestaţii foarte bune şi a impresionat la turneul din Germania. După ce se afla pe locul secund la finalul etapei a doua, Florin Niţă şi-a păstrat poziţia în topul portarilor cu cele mai multe parade şi după partida cu Slovacia.

Internaţionalul român de 36 de ani a ajuns la 13 parade şi este devansat doar de georgianul Mamardashvili, care a reuşit 20 de intervenţii salvatoare.

Pe poziţia a treia se află, la egalitate, Gunn (Scoţia), Verbruggen (Olanda), Donnarumma (Italia), Dubravka (Slovacia) şi Casteels (Belgia), toţi cu câte 12 parade.

Florin Niţă este cotat la 225.000 de euro pe Transfermarkt şi a evoluat de-a lungul carierei la Concordia Chiajna, FCSB, Sparta Praga, Padubice şi Gaziantep.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele