Ultima oră
Lovitură pentru naţională! După Bancu, încă un jucător va absenta la meciul cu Olanda Lovitură pentru naţională! După Bancu, încă un jucător va absenta la meciul cu Olanda
Gabriela Ruse, eliminată de Elena Rybakina, în primul tur la Wimbledon Gabriela Ruse, eliminată de Elena Rybakina, în primul tur la Wimbledon
Steaua l-a transferat pe pivotul muntenegrean Nebojisa Simovic Steaua l-a transferat pe pivotul muntenegrean Nebojisa Simovic
Încă o surpriză la Copa America! Ţara gazdă e eliminată din faza grupelor Încă o surpriză la Copa America! Ţara gazdă e eliminată din faza grupelor
Vanessa, soţia lui Drăguş, înainte de meciul cu Olanda. ”Anul trecut au fost cele mai urâte aniversări ale noastre” Vanessa, soţia lui Drăguş, înainte de meciul cu Olanda. ”Anul trecut au fost cele mai urâte aniversări ale noastre”
Răzvan Marin are un nou antrenor la Empoli Răzvan Marin are un nou antrenor la Empoli

Jucătorul favorit a lui Adi Mutu din naţionala României. „Eu cred că se aseamănă cu Dan Petrescu şi Contra”

Echipa nationala Publicat pe duminică, 17:30
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21649535/1/fc-cfr-1907-cluj-sa-fc-rapid-1923-superliga-superbet-10-02-2024.jpg

Naţionala României s-a calificat în „optimile” Campionatului European din Germania, după remiza 1-1 cu Slovacia, iar Olanda va fi următoarea adversară a „tricolorilor”.

Echipa antrenată de Edi Iordănescu a întrecut aşteptările de dinaintea acestui turneu final şi a reuşit să îi scoată pe români în stradă, după performanţa incredibilă de a se califica de pe primul loc dintr-o grupă cu Belgia, Ucraina şi Slovacia.

Remarcatul lui Adi Mutu din naţionala României este Andrei Raţiu, fundaşul dreapta care a evoluat excelent în toate cele trei meciuri ale României la EURO 2024.

„De mult nu am mai avut un fundaş dreapta aşa bun. L-am avut la echipa naţională U21 şi a crescut foarte mult. Are o forţă şi o viteză incredibilă.

Eu cred că se aseamănă cu Dan Petrescu şi Contra, mai ales pe faza ofensivă. Urcă foarte mult ca ei. O forţă extraordinară, poate nu are o tehnică aşa de bună.

Câştigă duelurile, e agresiv, creează superioritate pe faza ofensivă, atunci când are ocazia. E un jucător care e revelaţia echipei. Îmi place ambiţia şi atitudinea cu care joacă”, a declarat Adrian Mutu, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri