Ultima oră
OFICIAL | Eugen Trică a semnat OFICIAL | Eugen Trică a semnat
Trei jucătoare de tenis din România s-au calificat la Jocurile Olimpice Trei jucătoare de tenis din România s-au calificat la Jocurile Olimpice
Varianta incredibilă pentru banca naţionalei României. Boloni a dat un răspuns sincer „Tot timpul discut cu cei de la FRF” Varianta incredibilă pentru banca naţionalei României. Boloni a dat un răspuns sincer „Tot timpul discut cu cei de la FRF”
Notele "tricolorilor" la EURO Notele "tricolorilor" la EURO
Gigi Becali nu se lasă! Anunţul făcut înaintea Supercupei cu Corvinul. „A vorbit Argăseală cu Burleanu” Gigi Becali nu se lasă! Anunţul făcut înaintea Supercupei cu Corvinul. „A vorbit Argăseală cu Burleanu”
Nemţii au rămas impresionaţi de curăţenia lăsată în vestiarul României Nemţii au rămas impresionaţi de curăţenia lăsată în vestiarul României

Ionuţ Radu îşi poate face bagajele! Decizia luată de Inter

Inter Publicat de Tudor Moisa pe sâmbătă, 10:18
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38291/21648032/1/radu.jpg

Ionuţ Radu nu mai are vreo speranţă că va continua la Inter.

După ce a fost împrumutat la Bournemouth, unde a stat mai mult pe bancă, portarul român a revenit în Italia, dar ultimul transfer parafat de Inter dă de înţeles că Radu ar putea să fie vândut în sezonul următor, nu doar împrumutat.

Fabrizio Romano a dezvăluit că Josep Martinez, portar la Genoa, are deja vizita medicală programată la Inter, iar săptămâna viitoare va semna cu echipa lui Radu, Suma de transfer este de 15 milioane de euro, cu tot cu bonusuri.

Astfel, pe lângă Martinez, din lotul lui Inter vor face parte în sezonul viitor alţi doi portari: Sommer şi Raffaele Di Gennaro.

Ionuţ Radu ar putea ajunge în Turcia, după cum au anunţat în urmă cu mai multe săptămâni jurnaliştii italieni.

Până acum, la nivel de seniori, Ionuţ Radu a fost legitimat doar la echipe din Italia, Anglia şi Franţa.

Din 2022 şi până în prezent, portarul român cotat la trei milioane de euro a bifat doar patru selecţii la naţională.

mail-share icon Email
viewscnt

Inter

Ultimele articole Toate articolele