Ultima oră
Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat" Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat"
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său
LIVE VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 0-1, în direct la Prima Sport 1! Sidibe a deschis scorul

LIVE VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 0-1, în direct la Prima Sport 1! Sidibe a deschis scorul
Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective” Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective”

Informaţia momentului în sportul românesc

Tenis Publicat de Tudor Moisa pe 11 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21626236/1/profimedia-0863803388.jpg

Simona Halep a jucat doar două meciuri după revenirea pe teren.

Fostul număr 1 mondial poate evolua la turnee doar pe baza wild-card-urilor şi chiar dacă a primit mai multe astfel de invitaţii până acum, jucătoarea de tenis a putut să onoreze doar două, din cauza unei accidentări.

După ce la Roland Garros nu a primit un wild-card, Simona are toate şansele să se afle la Wimbledon! Organizatorii turneului din Marea Britanie au anunţat că wild-card-urile se vor acorda, în principiu, jucătoarelor care au avut rezultate notabile la Wimbledon. Simona a câştigat turneul în 2019.

"Invitaţiile sunt, de obicei, oferite în baza performanţelor anterioare la Wimbledon sau pentru a creşte nivelul de interes britanic asupra competiţiei", anunţă organizatorii de la Wimbledon pe site-ul oficial.

Pe lângă Simona, încă două foste campioane la Wimbledon se află în activitate şi nu se poziţionează pe un loc care să le asigure prezenţa la al treilea Grand Slam al anului. Este vorba de Angelique Kerber (223 WTA) şi Venus Williams (447 WTA).

Dacă sportiva din Germania se află în pole-position pentru un wild-card, Venus de foarte mulţi ani face doar act de prezenţă pe teren, iar jocul practicat de americancă este atât de slab încât până şi conaţionalii ei au început să critice turneele de peste ocean care îi acordă acesteia wild-card-uri.

Astfel, Simona Halep are toate şansele să primească un wild-card la Wimbledon. În continuare accidentată, rămâne de văzut dacă Simona va putea participa, în cazul în care va primi wild-card-ul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele