Ultima oră
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

Incredibil! Ce vrea să facă Marius Şumudică

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 19 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21706562/1/profimedia-0841660619.jpg

Marius Şumudică este în continuare liber de contract, după despărţirea de Gaziantep din sezonul precedent.

În ultimele zile, Neil Lennon l-a luat peste picior pe antrenorul român, iar galeria Rapidului i-a transmis două mesaje dure lui Şumi.

Totuşi, Şumudică este gata să ia o decizie la care nu se aştepta nimeni. Marius Şumudică a declarat că va fi prezent în galeria formaţiei din Giuelşti la meciul cu "U" Cluj, dacă nu va semna un angajament până atunci. Mai mult decât atât, acesta a anunţat că îl va susţine pe Neil Lennon.

"Există varianta ca în pauza competiţională să activez la un club şi să nu fiu aici. Dacă la meciul cu U Cluj nu am angajament le promit că merg în galeria Rapidului şi o să stau exact în mijlocul lor. O să încurajez echipa şi o să-l susţin pe domnul Neil Lennon să facă rezultate.

O să fiu alături de ei, fiindcă mă voi întoarce de unde am plecat. Am plecat dintre ei şi o să mă întorc de unde am plecat. Niciodată nu mi-am ascuns dragostea pentru Rapid şi tot timpul am avut de pierdut. Am refuzat echipe cu nume din dragoste pentru Rapid”, a spus Marius Şumudică, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele