Ultima oră
FCSB, şanse foarte mari să fie depunctată! FCSB, şanse foarte mari să fie depunctată!
VIDEO | FC Bihor - Steaua 0-1. ”Militarii” sunt sus în clasament şi fără drept de promovare VIDEO | FC Bihor - Steaua 0-1. ”Militarii” sunt sus în clasament şi fără drept de promovare
Un fost atacant al echipei Arsenal, inculpat după confiscarea a 60 de kilograme de canabis Un fost atacant al echipei Arsenal, inculpat după confiscarea a 60 de kilograme de canabis
”Nu am fost fluenţi sau coezivi”. Antrenorul lui Tottenham a analizat partida de Cupă în care Radu Drăguşin a fost titular ”Nu am fost fluenţi sau coezivi”. Antrenorul lui Tottenham a analizat partida de Cupă în care Radu Drăguşin a fost titular
Sergej Jakirovic a fost demis Sergej Jakirovic a fost demis
Dinamo a câştigat procesul cu Oţelul! Câţi bani trebuie să achite gălăţenii Dinamo a câştigat procesul cu Oţelul! Câţi bani trebuie să achite gălăţenii

Încă un titular de la CFR Cluj îşi face bagajele! Reacţia lui Cristi Balaj

CFR Cluj Publicat de Tudor Moisa pe 26 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21713360/1/fc-cfr-1907-cluj-dinamo-bucuresti-superliga-superbet-14-07-2024.jpg

După ce Răzvan Sava şi Karlo Muhar au părăsit-o pe CFR Cluj, lucru care l-a nemulţumit pe Dan Petrescu, acum încă un titular este la un pas să plece din Gruia.

Despre Daniel Bîrligea s-a zvonit în presa din Italia că ar urma să ajungă la Como, nou promovată în Serie A. Întrebat dacă această mutare ar urma să se realizeze, Cristi Balaj nu a ţinut să nege. 

Mai mult decât atât, preşedintele de la CFR Cluj a punctat că mai mulţi jucători sunt urmăriţi de diverse cluburi, dar a refuzat să vorbească pe acest subiect. 

”(n.r. Este adevărat că Daniel Bîrligea e dorit de Como?) Avem joi un meci important, în acest moment nu discutăm şi nu avem în plan niciun transfer, singurul lucru la care ne concentrăm, şi noi, şi jucătorii, este meciul de joi. Calificarea.

E singurul lucru despre care discutăm. Nu discutăm, nu purtăm nicio negociere de niciun jucător până după meciul de joi. Sunt echipe care urmăresc anumiţi jucători de la noi.

n.r. Dar interesul există?) Nu purtăm nicio discuţie despre niciun transfer. Sunt echipe care urmăresc anumiţi jucători de la noi, nu avem nimic de comunicat în mod expres de un jucător sau altul, pentru că singura concentrare pe care o avem e meciul de joi.

În funcţie de rezultatul partidei de joi, putem vedea ce abordări vom avea, ce soluţii vom găsi. Nu e tot una să fii calificat şi să ai meciuri din trei în trei zile sau nu. Repet, în acest moment discutăm doar de meciul de joi, nu discutăm de niciun transfer în aceste zile”, a declarat Cristi Balaj pentru iamsport.

Având în vedere noua abordare a lui Neluţu Varga, care vrea să obţină cât mai mulţi bani pe vânzarea jucătorilor, coroborat cu faptul că Cristi Balaj nu a negat, sunt toate şansele ca zvonul să fie adevărat şi Dan Petrescu să îl piardă şi pe Bîrligea.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele