Ultima oră
VIDEO | Gloria Buzău - Hermannstadt, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în „subsolul” clasamentului VIDEO | Gloria Buzău - Hermannstadt, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în „subsolul” clasamentului
VIDEO | ”U” Cluj - Oţelul, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul surprizelor din Superliga VIDEO | ”U” Cluj - Oţelul, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul surprizelor din Superliga
Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă” Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă”
VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor
”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna ”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna
Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi” Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi”

Încă un fost fotbalist candidează la parlamentare. E aproape sigur că va prinde un loc de deputat

Special Publicat de Daian Cutu ieri, 19:57
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21805243/1/paraschiv.jpg

 

 

Europarlamentarul Claudiu Târziu va deschide lista AUR în judeţul Iaşi la Senat, în timp ce, la deputaţi, pe prima poziţie este Ciprian Paraschiv, fost fotbalist al echipei Politehnica Iaşi.

AUR a depus, joi, listele de candidaţi la Biroul Electoral Judeţean Iaşi, primul loc la Senat fiind ocupat de europarlamentarul Claudiu Târziu. La deputaţi, lista este deschisă de Ciprian Paraschiv, fost fotbalist şi căpitan al echipei de fotbal Politehnica Iaşi.

Paraschiv a ocupat o funcţie de conducere în cadrul Federaţiei Române de Fotbal şi a condus, în urmă cu câţiva ani, clubul de fotbal Politehnica Iaşi.

El este urmat de profesorul universitar Silviu Gurlui.
 
Actualii deputaţi AUR Cristian Ivănuţă şi Mihai Albişteanu se regăsesc pe poziţiile trei şi patru la Senat, aceste locuri fiind neeligibile.
 
Deputatul Marius Ostaficiuc, care a venit în AUR de la PSD, nu figurează pe listele pentru Parlament. De asemenea, nu se află pe liste fostul europarlamentar Tudor Ciuhodaru, care a venit şi el în acest an de la PSD la AUR.

mail-share icon Email
viewscnt

Special

Ultimele articole Toate articolele