Ultima oră
Rachid Bouhenna, revenire de senzaţie în Superliga: „Sunt în discuţii” Rachid Bouhenna, revenire de senzaţie în Superliga: „Sunt în discuţii”
VIDEO | Borussia Dortmund - Heidenheim 4-2. „Galben-negrii” s-au impus într-un meci cu şase goluri VIDEO | Borussia Dortmund - Heidenheim 4-2. „Galben-negrii” s-au impus într-un meci cu şase goluri
Veste proastă pentru FCSB! PAOK, adversara campioanei în Europa League, a bătut palma cu un fost star de la Liverpool Veste proastă pentru FCSB! PAOK, adversara campioanei în Europa League, a bătut palma cu un fost star de la Liverpool
LIVE VIDEO | Petrolul - Farul, astăzi, de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 1! Duel încins pe „Ilie Oană” LIVE VIDEO | Petrolul - Farul, astăzi, de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 1! Duel încins pe „Ilie Oană”
LIVE VIDEO | Gloria Buzău - Oţelul, astăzi, de la 18:45, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii vor să menţină seria de invincibilitate LIVE VIDEO | Gloria Buzău - Oţelul, astăzi, de la 18:45, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii vor să menţină seria de invincibilitate
Fostul jucător de la Dinamo a punctat aspectele la care câinii excelează în acest sezon: „Asta nu văd la foarte multe echipe” | VIDEO EXCLUSIV Fostul jucător de la Dinamo a punctat aspectele la care câinii excelează în acest sezon: „Asta nu văd la foarte multe echipe” | VIDEO EXCLUSIV

Încă o lovitură dată de Juventus în ultimele zile de mercato

Juventus Publicat pe 29 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/21716191/2/profimedia-0824451417.jpg

Juventus Torino l-a transferat pe mijlocaşul olandez Teun Koopmeiners de la Atalanta pentru o perioadă de cinci ani, suma de transfer fiind de 60,7 milioane de euro, a anunţat, miercuri, gruparea din Serie A.

Într-un comunicat, Juve a precizat că a promis Atalantei 51,3 milioane de euro, plătibili în patru ani, plus bonusuri în funcţie de rezultate.

Salariul lui Koopmeiners va fi de 4,5 milioane de euro pe sezon.

Olandezul, o figură importantă în echipa Atalantei câştigătoare a Ligii Europa în sezonul trecut, nu a evoluat în primele două meciuri ale echipei din Bergamo din acest sezon, după ce a furnizat un certificat medical care atestă că a fost „stresat”.

Koopmeiners a fost unul dintre cei mai buni jucători din Serie A în sezonul trecut, marcând 15 goluri în toate competiţiile.

Juventus se află în prezent pe primul loc în Serie A, după ce a câştigat primele două meciuri, cu Como şi Verona, şi primeşte duminică vizita unei echipe aflate în dificultate, AS Roma.

mail-share icon Email
viewscnt

Juventus

Ultimele articole Toate articolele