Ultima oră
Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema! Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema!
Laurenţiu Reghecampf nu are voie să antreneze în România Laurenţiu Reghecampf nu are voie să antreneze în România
Marius Şumudică, luat peste picior înainte de PAOK - FCSB Marius Şumudică, luat peste picior înainte de PAOK - FCSB
Gabriela Ruse, eliminată în optimi la Hong Kong Gabriela Ruse, eliminată în optimi la Hong Kong
Incredibil! Cum arată clasamentul din Champions League după două etape Incredibil! Cum arată clasamentul din Champions League după două etape
Programul etapei a 13-a din Superligă Programul etapei a 13-a din Superligă

”Îl ştiu foarte bine, l-am antrenat la CFR şi în Arabia Saudită”. Marius Şumudică, decizie finală cu privire la transferul lui Damjan Djokovic la Gaziantep

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 28 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21443719/1/sum.jpg

Marius Şumudică pregăteşte atente campania de transferuri, pentru a fi sigur că Gaziantep nu va retrograda. Antrenorul român a cerut întăriri.

S-a vehiculat faptul că Şumi ar dori să îl antreneze din nou pe Damjan Djokovic, fotbalist pus pe ”lista neagră” a celor de la FCSB. Tehnicianul a negat categoric un eventual transfer.

”Vă spun sincer că nu ştiu de unde apar astfel de informaţii, chiar nu-mi dau seama. În planurile mele cu conducerea, numele lui Djokovic nu a fost pronunţat.

Chiar deloc pentru că, deşi Djokovic este un jucător extraordinar, eu nu caut un fotbalist de genul lui.

Îl ştiu foarte bine, l-am antrenat la CFR şi în Arabia Saudită, ştiu cât e de bun, dar suntem acoperiţi pe poziţia aia. Şi nu putem lua doar de dragul de a lua pentru că nu ne permitem. Aici nu e vorba de valoare, ci de necesităţile echipei“
, a dezvăluit Marius Şumudică, pentru Digi Sport.

Şumudică îi are la Gaziantep în prezent pe românii Florin Niţă şi Denis Drăguş, dar şi pe brazilianul Junior Morais, ce a bifat 11 sezoane în Superliga.

  • Gaziantepspor este pe locul 15, la doua puncte avans de un loc ce ar duce în liga a doua turcă.

Radu Drăguşin l-a impresionat pe Marius Şumudică

Marius Şumudică susţine că jucătorul de la Genoa este cel mai bun fotbalist român din anul 2023. De asemenea, antrenorul român a subliniat că Drăguşin ar fi singurul jucător român care ar putea evolua pentru Galatasay şi Fenerbahce, echipele mari din Turcia.

 ”A crescut într-un timp foarte scurt”

"Jucătorul român? Părerea mea că Drăguşin. Am şi spus că Drăguşin ar fi singurul care ar putea juca pentru Galatasaray şi Fenerbahce, echipele mari din Turcia. Sunt jucători buni, dar cred că el este cel mai în vogă, se vorbeşte foarte mult de el. A crescut într-un timp foarte scurt", a spus Şumudică.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri