Ultima oră
VIDEO | ”La mine e mai greu”. Constantin Budescu, reacţie interesantă cu privire la convocarea la naţională VIDEO | ”La mine e mai greu”. Constantin Budescu, reacţie interesantă cu privire la convocarea la naţională
Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie
Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc" Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc"
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa

Helmut Duckadam a dat verdictul! Cine ar trebui să fie în poarta României

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 4 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21617194/1/parteneriat-helmuth-duckadam-game-world-29-07-2020.jpg

România întâlneşte Bulgaria, astăzi, de la ora 21:30. Partida amicală din Ghencea va fi în direct la Prima TV

Marele semn de întrebare îl reprezintă postul de portar. Deşi nu a apărat în vreun meci la Atletico, Horaţiu Moldovan a fost titularul naţionalei în preliminarii.

De cealaltă parte, Niţă a fost titular incontestabil la Gaziantep şi este văzut de mulţi drept favorit să apere poarta României în Germania.

Helmut Duckadam a vorbit pe această temă şi este de părere că Niţă are mai mari şanse să fie titular la EURO. De asemenea, fostul portar crede că în cele două meciuri amicale, cu Bulgaria şi Liechtenstein, fiecare va juca 90 de minute.

”Locul lui Moldovan la EURO este asigurat. Doar dacă nu păţeşte, doamne fereşte, ceva. El şi cu Niţă au locurile asigurate. Nu cred. Cred că Niţă are mai mari şanse. A jucat la echipa de club şi are şi experienţa necesară. Cred că vor juca amândoi în aceste două meciuri. Unul într-un meci şi celălalt în următorul”, a spus Duckadam pentru Sport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri