Ultima oră
Ce mesaj le-a transmis Alex Mitriţă suporterilor olteni: ”Nu ai cum să procedezi aşa!” | VIDEO 

Ce mesaj le-a transmis Alex Mitriţă suporterilor olteni: ”Nu ai cum să procedezi aşa!” | VIDEO
Panduru a intervenit imediat după meciul Craiovei: ”Nu poţi să îi reprosezi absolut nimic. El este foarte corect cu fotbalul!” | VIDEO Panduru a intervenit imediat după meciul Craiovei: ”Nu poţi să îi reprosezi absolut nimic. El este foarte corect cu fotbalul!” | VIDEO
VIDEO | Bournemouth - Southampton 3-1. Gazdele urcă în zona mediană a clasamentului VIDEO | Bournemouth - Southampton 3-1. Gazdele urcă în zona mediană a clasamentului
VIDEO | Costel Gâlcă a scăpat de seria nefastă şi a avut un mesaj pentru fani. ” Încercăm să câştigam toate punctele” VIDEO | Costel Gâlcă a scăpat de seria nefastă şi a avut un mesaj pentru fani. ” Încercăm să câştigam toate punctele”
VIDEO | Românii au strălucit în Parma - Cagliari! Man a reluat magistral din careu, iar replica a venit printr-o execuţie fabuloasă semnată de Marin VIDEO | Românii au strălucit în Parma - Cagliari! Man a reluat magistral din careu, iar replica a venit printr-o execuţie fabuloasă semnată de Marin
VIDEO | Adrian Mihalcea, concluzii amare. ”Îmi era frică să nu fie scorul mai mare” VIDEO | Adrian Mihalcea, concluzii amare. ”Îmi era frică să nu fie scorul mai mare”

Gina Schumacher, fiica lui Michael Schumacher, s-a căsătorit. Invitaţii nu au avut voie cu telefoane mobile

Special Publicat de Daian Cutu ieri, 22:21
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21750211/1/sch.jpg

 

 

Gina Schumacher, fiica lui Michael Schumacher, s-a căsătorit în acest weekend în Mallorca, în prezenţa unor invitaţi aleşi cu grijă, care nu au avut voie să participe la eveniment cu telefoanele mobile.

La sfârşitul săptămânii trecute, Gina (27 de ani), fiica lui Michael Schumacher, s-a căsătorit cu Iain Bethke, partenerul ei de lungă durată, într-o somptuoasă vilă din Mallorca cumpărată în 2017 de Corinna Schumacher, soţia septuplului campion mondial de Formula 1, de la Florentino Perez, preşedintele clubului Real Madrid.

Ceremonia a avut loc în această proprietate imensă de 15 000 de metri pătraţi, înconjurată de palmieri înalţi, în încercarea de a descuraja privirile indiscrete.

Potrivit publicaţiei spaniole Ultima Hora, familia miresei a cerut participanţilor să lase telefoanele mobile agenţilor de securitate pentru a evita să facă fotografii furate şi să le divulge presei. A fost, de asemenea, o modalitate de a păstra misterul privind prezenţa sau absenţa lui Michael Schumacher, care a suferit un grav accident de schi în 2013 şi nu a mai apărut în public de atunci.

Fratele său Mick, mama sa Corinna şi unchiul său Ralf, însoţit de partenerul său francez Étienne Bousquet-Cassagne, au participat la ceremonie.

Pilotul de Formula 1 a publicat un mesaj de felicitare pentru sora sa şi a spus că este „foarte fericit” pentru ea şi noul ei soţ.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Special

Ultimele articole Toate articolele