Ultima oră
Schimbare totală a situaţiei lui Ianis Hagi! Impresarul jucătorului a lămurit tot Schimbare totală a situaţiei lui Ianis Hagi! Impresarul jucătorului a lămurit tot
Gică Craioveanu a scos în evidenţă aspectul la care trebuie să lucreze Mihăilă Gică Craioveanu a scos în evidenţă aspectul la care trebuie să lucreze Mihăilă
O nouă emisiune spectaculoasă Fotbal Show, astăzi seară, la Prima Sport O nouă emisiune spectaculoasă Fotbal Show, astăzi seară, la Prima Sport
Hugo Mallo, condamnat după ce a abuzat sexual o femeie în faţa a zeci de mii de oameni Hugo Mallo, condamnat după ce a abuzat sexual o femeie în faţa a zeci de mii de oameni
OFICIAL | Bogdan Ţîru a revenit în Superligă OFICIAL | Bogdan Ţîru a revenit în Superligă
OFICIAL | Costel Avram a semnat cu o echipă care se bate la titlu OFICIAL | Costel Avram a semnat cu o echipă care se bate la titlu

Gigi Becali, replică halucinantă pentru Laszlo Dioszegi! "Să le dau lor banii?"

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 19 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21706521/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-5.jpg

Laszlo Dioszegi a deschis "Cutia Pandorei", astăzi. Finanţatorul de la Sepsi a dezvăluit că nu a primit niciun ban pentru transferul lui Ştefănescu la FCSB şi a avut o ieşire foarte dură.

Acum a venit şi replica lui Gigi Becali. Declaraţiile patornului campioanei sunt de-a dreptul deplasate. Becali este foarte revoltat de faptul că Dioszegi îi cere banii pentru transferul lui Ştefănescu, având în vedere că FCSB nu a încasat niciun ban pe Coman, după ce fotbalistul a semnat cu Al Gharafa.

În mod inexplicabil, Gigi Becali consideră că Sepsi va fi îndreptăţită să primească banii abia după ce clubul qatarez va achita banii pe Coman.

”Că nu i-am dat... I-am dat 300.000 de euro azi. O să-i dăm peste trei sau patru zile, după ce încasăm şi noi, alţi 400.000 de euro. Ce, au trecut 5 luni? Au trecut 5 luni? Şi atunci ce? Le-am dat bani...

Le-am spus de dinainte, am vorbit cu el. Le-am zis că le dau bani când voi încasa. Am dat 300.000 de euro şi mai dau încă 400.000 de euro din banii din biletele de la următorul meci. Şi gata... Ce, trebuie Becali să dea banii tot timpul? Să le dau lor banii?”, a declarat Gigi Becali, citat de gsp.ro.

Declaraţia lui Laszlo Dioszegi

"Noi nu vrem să pornim un scandal şi nu ne-am dorit niciodată să facem asta. Ştiţi foarte bine care este politica lui Sepsi, noi respectăm toate echipele din SuperLigă, dar nu mai pot să tac. Pur şi simplu, nu mai pot să tac! Nu mi-am dorit să se ajungă la vâlva care va exista după aceste declaraţii, vreau doar să trag un mare, mare semnal de alarmă public! Nu e normal ceea ce se întâmplă!

Sunt total surprins, ca să nu folosesc cuvinte mai mari, ţinând cont de faptul că vorbim despre FCSB. Tot auzim despre Ştefănescu şi despre câţi bani a primit Sepsi în schimbul lui. A venit momentul să vă spun adevărul, e bine ca opinia publică să ştie ce se întâmplă. Nu am încasat nici un leu pentru Ştefănescu până în acest moment, din suma de 1.310.000 de euro plus TVA. Aceasta este suma.

Povestea sau firul evenimentelor este aşa: am bătut palma pentru 1.310.000 de euro plus TVA, din care 300.000 de euro se vor duce la un club de juniori din Cluj. Noi am făcut factura pe 1 iulie, aşa cum conveniserăm cu domnii Becali şi Argăseală. Pe 10 iulie ne-au promis că banii vor intra în cont. Nu au intrat. Pe 9 iulie, domnul Argăseală ne-a rugat să mai aşteptăm o săptămână. Am fost de acord. După acea săptămână, ne-a sunat iar pe la mijlocul lunii iulie şi ne-a spus ”aşteptăm banii pe Florinel Coman, vă rugăm să ne aşteptaţi până spre finalul lunii iulie”. Am înţeles situaţia, uneori sunt probleme cu banii, se poate întâmpla.

Pe 2 august am sunat noi şi domnul Argăseală nu ne-a mai răspuns. A fost un semn de întrebare. A vorbit Hadnagy prin mesaje cu domnul Becali, am reuşit şi eu să discut cu dumnealui şi ne-a promis că ne transferă 500.000 de euro până vinerea care a trecut. Iar în săptămâna aceasta, încă 500.000 de euro. Nu ni s-a spus clar când primim toţi banii. Domnul Becali ne-a garantat sumele pe care vi le-am spus, urmând ca restul banilor plus TVA să fie viraţi cât mai curând. Sau aşa credeam noi, că îi vom primi în curând.

Azi e luni şi nu am încasat niciun ban. Se tot vorbeşte că am dat lovitura cu Ştefănescu, dar vă spun clar că nu am încasat niciun leu. Clubul Sepsi trebuie să achite acum din contul propriu TVA care este cam 270.000 de euro. Dacă nu plătim TVA o să avem de achitat şi penalităţi. Vi se pare normal ceea ce se întâmplă? Noi am considerat că FCSB e un club mare, nu se poate să ne pună în situaţia asta! Avem salarii de plătit, nu avem banii pentru TVA, le-am promis nişte bani şi jucătorilor noi. Suntem într-o situaţie imposibilă!", a declarat Laszlo Dioszegi pentru Fanatik.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele