Ultima oră
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”
VIDEO | Uluitor! Georgia a măcelărit-o pe Cehia, la Tbilisi, în faţa unui public fabulos VIDEO | Uluitor! Georgia a măcelărit-o pe Cehia, la Tbilisi, în faţa unui public fabulos
Mihai Stoichiţă, reacţie fermă după victoria din Kosovo | EXCLUSIV Mihai Stoichiţă, reacţie fermă după victoria din Kosovo | EXCLUSIV
Asta mai lipsea! Probleme în conducerea lui Chelsea Asta mai lipsea! Probleme în conducerea lui Chelsea
De la Salernitana, în Superligă! Andres Sfait s-a înţeles cu un club important din România De la Salernitana, în Superligă! Andres Sfait s-a înţeles cu un club important din România
Denis Haruţ nu mai pleacă la Farul! Ce se întâmplă cu fotbalistul de la FCSB Denis Haruţ nu mai pleacă la Farul! Ce se întâmplă cu fotbalistul de la FCSB

Gigi Becali nu renunţă la Louis Munteanu! Patronul FCSB-ului a lansat o nouă ofertă pentru atacant

FCSB Publicat pe 25 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21681541/1/becali-conferinta.png

Louis Munteanu este cel mai curtat fotbalist al momentului în Superliga. 

FCSB şi CFR Cluj duc o luptă extrem de grea pentru a obţine semnătura atacantului.

Becali le oferise italienilor 1,5 milioane de euro, iar mai apoi a apărut în presa de casă a Fiorentinei informaţia că oficialii sunt dispuşi să îl cedeze pe Louis Munteanu pentru aproximativ 2 milioane de euro.

Latifundiarul din Pipera a dat impresia că a renunţat la Munteanu, mai ales că în ultimul timp CFR Cluj era în pole-position pentru a-l aduce pe atacant.

Totuşi, se pare că Louis Munteanu a redevenit o ţintă pentru Gigi Becali, iar „roş-albaştri” au lansat o nouă ofertă de un milion de euro pentru acesta, conform Golazo.

Rămâne de văzut echipa cu care va alege să semneze fostul atacant al Farului, având în vedere că cele mai mari forţe din Superliga se bat pe el.

Salariul uriaş pe care Louis Munteanu îl cere pentru a semna

Coform ProSport, agentului lui Munteanu i-a cerut latifundiarului din Pipera un salariu de 40.000 de euro pe lună pentru fotbalistul pe care îl reprezintă.

Becali nu este de acord, şi a trimis o contra-ofertă care presupune un salariu de 25.000 de euro plus bonusuri pentru goluri, pase de gol, victorii, titlul în Superliga şi calificări în grupele cupelor europene. Astfel, venitul lui Munteanu, în cazul unor performanţe,  ar ajunge spre 500.000 de euro pe an.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele