Ultima oră
Reacţie total neaşteptată, după telenovela lui Ianis Hagi la Rangers. „Este o ruşine!” Reacţie total neaşteptată, după telenovela lui Ianis Hagi la Rangers. „Este o ruşine!”
Monica Niculescu a ajuns în finala de dublu la Japan Open fără să joace în ultimele două runde.  Ana Bogdan, eliminată în sferturi la simplu Monica Niculescu a ajuns în finala de dublu la Japan Open fără să joace în ultimele două runde. Ana Bogdan, eliminată în sferturi la simplu
VIDEO | Gloria Buzău - Hermannstadt, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în „subsolul” clasamentului VIDEO | Gloria Buzău - Hermannstadt, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în „subsolul” clasamentului
VIDEO | ”U” Cluj - Oţelul, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul surprizelor din Superliga VIDEO | ”U” Cluj - Oţelul, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul surprizelor din Superliga
Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă” Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă”
VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor

Gigi Becali i-a făcut o ofertă de nerefuzat jucătorului. „I-am dat exact ce vrea el”

FCSB Publicat pe 27 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21683387/1/becali-conferinta.png

Gigi Becali a dezvăluit că i-a făcut o ofertă de nerefuzat lui Radunovic, dar muntenegreanul nu a acceptat încă.

Contractul lui Risto Raduovic expiră la finalul acestui an, dar patronul FCSB-ului, mulţumit de jocul prestat de fundaşul lateral, s-a decis să îi ofere încă doi ani de contract, 200.000 de euro la semnătură şi salariu de 20.000 de euro lunar.

Se pare că muntenegreanul îşi doreşte un contract pe trei ani, pe care Gigi Becali nu vrea să i-l ofere şi de aceea jucătorul se gândeşte la decizia pe care o va lua.

”Eu i-am propus lui Radunovic, i-am dat ce a vrut el. Acum că nu vrea pe doi ani, că vrea pe trei. Păi, tu ai 33 de ani. `Mie mi-e frică să fac pe doi ani`. Du-te să-ţi facă cine vrei tu pe trei ani. Mai iau un Kiki şi la revedere fotbal (n.r.- râde).

I-am dat exact ce vrea el, 200.000 (n.r.- de euro) la semnătură şi 20.000 pe lună. După, că vrea pe trei ani, că s-a făcut român şi vrea să se retragă din fotbal aici, să nu mai aibă griji. Păi, mie îmi arde de grijile lui?

Mie îmi arde de grijile mele. Ei au văzut că atunci când vreau ceva, eu cedez, dar trebuie să-mi schimb comportamentul. Prea s-au învăţat toţi, trebuie să schimb atitudinea, principiile astea”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Fundaşul lateral de 32 de ani a jucat în 39 de meciuri sezonul trecut în tricoul FCSB-ului, reuşind să ofere 3 pase de gol şi să înscrie o dată. 1,3 milioane de euro este cota muntenegreanului, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

Radunovic a venit la echipa bucureşteană în vara lui 2021, în schimbul a 400.000 de euro, de la Astra Giurgiu.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele