Ultima oră
Gică Hagi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Nu ştiu de ce întrebaţi asta!” Gică Hagi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Nu ştiu de ce întrebaţi asta!”
Virgil Ghiţă a marcat Virgil Ghiţă a marcat
Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună" Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună"
OFICIAL | Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape OFICIAL | Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape
VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup

Gigi Becali a pus tunurile pe Belodedici! “Toleranţă zero“

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 30 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21611817/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020.jpg

Fostul internaţional Miodrag Belodedici a fost amendat şi a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile după ce a fost prins de poliţişti în timp ce conducea băut, pe o stradă din Sectorul 1 din Bucureşti. Aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Gigi Becali consideră că pedeapsa primită de Belodedici este prea mică. Finanţatorul de la FCSB a avut un discurs dur la adresa fostului mare fotbalist şi a spus că acesta ar fi meritat să rămână fără carnet pentru următorii cinci ani.

“Foarte bine că i-a luat carnetul. Aici e toleranţă zero. Când e vorba de băutură şi de droguri, nu mai discutăm. Poate fi oricine: Becali, premierul, preşedintele. Ai băut la volan, te-ai drogat la volan? 

Cinci ani carnetul suspendat. De ce bei la volan? Ca să omori om? Cinci ani carnetul suspendat. Dacă vrei să bei un pahar cu Mourinho, stai la Mourinho, nu te mai urca la volan.

Ai băut, lasă maşina acolo, ia taxi-ul. Eu aşa zic. Pe Belodedici îl iubesc, dar n-ai voie să faci aşa ceva. Nici nu avea ce să facă miliţianul. Nu mai poate să facă de capul lui, că te înregistrează într-un calculator.

Nu ai ce să faci. Mi-a spus mie unul că trebuie să îmi dea amendă: «Cum să îţi dau ţie amendă, eu te iubesc. Cum să îi spun lui tata că i-am dat amendă lui Gigi Becali». Aveam viteză mai mare şi i-am zis: «Dă-mi, bă, amendă că nu mă supăr! Respectă legea, eu vreau să plătesc amenda». Eu ce exemplu dau dacă nu plăteasc amenda?”, a spus Gigi Becali, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele