Ultima oră
OFICIAL | Marian Huja a semnat OFICIAL | Marian Huja a semnat
Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open
Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"
Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung

Gicu Grozav, ofertat de încă o echipă de tradiţie din Superligă

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe 5 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21618077/1/grozav.jpg

Gicu Grozav este un curtat intens de echipele de tradiţie din Superligă.

După Universitatea Craiova şi Dinamo, acum a venit şi rândul Rapidului să îl oferteze pe atacantul Petrolului din sezonul precedent.

Conform Prosport, Grozav a redevenit o ţintă pentru formaţia din Giuleşti, după ce acesta s-a aflat pe lista lui Dan Şucu şi în iarnă. Totuşi, fostul decar al naţionalei ar putea rămâne la Petrolul, deşi contractul îi expiră în această vară.

Gicu Grozav se simte bine la Ploieşti, iar dacă problemele financiare se vor rezolva, atunci atacantul nu ar dori să se despartă de Petrolul. Această variantă este destul de plauzibilă, având în vedere că la clubul prahovean urmează să ajungă doi investitori turci.

Cotat la 500.000 de euro pe Transfermarkt, Gicu Grozav a marcat 9 goluir la Petrolul în sezonul recent încheiat. Înainte să ajungă la Ploieşti, Grozav a mai evoluat la Unirea Alba Iulia, Standard Liege, Universitatea Cluj, Terek Grozny, Dinamo, Karabukspor, Bursaspor, Kisvarda, Diosgyor şi MTK Budapesta.

Anterior, fotbalistul cu 5 goluri şi 31 de selecţii în naţionala României a mai jucat la Petrolul în perioada 2012-2013.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele