Ultima oră
Rachid Bouhenna, revenire de senzaţie în Superliga: „Sunt în discuţii” Rachid Bouhenna, revenire de senzaţie în Superliga: „Sunt în discuţii”
VIDEO | Borussia Dortmund - Heidenheim 4-2. „Galben-negrii” s-au impus într-un meci cu şase goluri VIDEO | Borussia Dortmund - Heidenheim 4-2. „Galben-negrii” s-au impus într-un meci cu şase goluri
Veste proastă pentru FCSB! PAOK, adversara campioanei în Europa League, a bătut palma cu un fost star de la Liverpool Veste proastă pentru FCSB! PAOK, adversara campioanei în Europa League, a bătut palma cu un fost star de la Liverpool
LIVE VIDEO | Petrolul - Farul, astăzi, de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 1! Duel încins pe „Ilie Oană” LIVE VIDEO | Petrolul - Farul, astăzi, de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 1! Duel încins pe „Ilie Oană”
LIVE VIDEO | Gloria Buzău - Oţelul, astăzi, de la 18:45, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii vor să menţină seria de invincibilitate LIVE VIDEO | Gloria Buzău - Oţelul, astăzi, de la 18:45, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii vor să menţină seria de invincibilitate
Fostul jucător de la Dinamo a punctat aspectele la care câinii excelează în acest sezon: „Asta nu văd la foarte multe echipe” | VIDEO EXCLUSIV Fostul jucător de la Dinamo a punctat aspectele la care câinii excelează în acest sezon: „Asta nu văd la foarte multe echipe” | VIDEO EXCLUSIV

Gică Craioveanu a dat verdictul înainte de Dinamo - Universitatea Craiova. Cum crede fostul atacant că se va decide partida

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 24 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21711700/1/gic.jpg

Dinamo şi Universitatea Craiova se vor întâlni, astăzi, de la ora 22:00. Meciul va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Gică Craioveanu a prefaţat derby-ul de sâmbătă seară. Fostul atacant este de părere că Alex Mitriţă va fi decisiv şi a punctat că partida este un adevărat "clasico".

De asemenea, Craioveanu crede că FCSB şi CFR Cluj nu sunt, în acest sezon, mai bune decât formaţia din Bănie.

”Este un meci echilibrat, pentru că Dinamo a crescut foarte mult faţă de anii trecuţi. Numai că noi suntem pe val, avem o echipă în formă şi cel mai bun jucător din SuperLiga. Eu cred că Alex Mitriţă va decide meciul.

Este important să nu pierzi, moralul este foarte, foarte bun şi echipa arată foarte bine. Nu avem de ce să ne temem, nu se aştepta nimeni la începutul acesta de campionat. Am arătat foarte bine ca joc în foarte multe momente.

Eu zic că nu este un derby, este un clasico deja. Derby e Craiova – FC U sau Dinamo – FCSB, ăsta e un clasico pentru mine.

I-am bătut mereu, i-am cocoşat mereu, dar s-au schimbat. Am văzut Dinamo în două meciuri, arată foarte bine. Eu cred că sunt o echipă de play-off. Mi se pare o echipă bună, care ştie ce vrea. Are jucători buni, arată bine în atac, însă şi ei au probleme pe faza defensivă.

Îmi place, Costel Gâlcă este un antrenor care ştie să vorbească cu băieţii, ştie să îi motiveze, iar asta pentru mine este un lucru enorm.

Mitriţă este foarte motivat, l-am văzut foarte motivat pentru că vrea să se întoarcă la echipa naţională. Este un jucător care face diferenţa, mi-ar place să revină şi Ivan la o formă bună. Îmi place la Costel cum gestionează vestiarul.

Cred că dacă nu facem greşeli în defensivă avem şanse mari să luăm titlul anul ăsta. Nu văd CFR Cluj sau FCSB peste Craiova, sincer”, a spus Gică Craioveanu, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele