Ultima oră
”Nu a început încă să joace, dar sper să o facă cât mai repede”. Destinaţie surprinzătoare pentru Dorin Rotariu ”Nu a început încă să joace, dar sper să o facă cât mai repede”. Destinaţie surprinzătoare pentru Dorin Rotariu
FCSB, făcută de râs în presa din străinătate de către un om de fotbal! "Cerşesc" FCSB, făcută de râs în presa din străinătate de către un om de fotbal! "Cerşesc"
VIDEO | FC Bihor - Steaua 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | FC Bihor - Steaua 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Probleme pentru Rapid! Un jucător ar putea fi suspendat pentru 8 etape Probleme pentru Rapid! Un jucător ar putea fi suspendat pentru 8 etape
MotoGP revine în Ungaria după 33 de ani MotoGP revine în Ungaria după 33 de ani
Akanji l-a confundat pe Bernando Silva cu un arbitru asistent din cauza echipamentului special pentru trupa Oasis Akanji l-a confundat pe Bernando Silva cu un arbitru asistent din cauza echipamentului special pentru trupa Oasis

Florin Niţă, prezentat oficial la noua echipă! Va avea un salariu impresionant

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 25 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21712558/1/nita.jpg

Florin Niţă a făcut un Campionat European foarte bun. Portarul naţionalei a impresionat cu paradele sale şi a fost piesă esenţială în selecţionata care a ajuns, după 24 de ani, în fazele eliminatorii ale unui turneu final.

Totuşi, Niţă este în continuare liber de contract. Deşi s-a zvonit că fotbalistul de 37 de ani îşi va prelungi contractul cu Gaziantep sau că va reveni în Superligă, nimic nu s-a concretizat.

Niţă s-a decis în cele din urmă şi a ales să semneze cu Damac, unde va fi antrenat de Cosmin Contra şi îl va avea coleg pe Nicolae Stanciu.

Cei de la Fanatik anunţă că portarul naţionalei va avea un salariu de 800.000 de euro pe an, o cifră mare pentru fotbalul românesc, dar nu deosebită pentru zona Golfului.

Florin Niţă este cotat la 225.000 de euro pe Transfermarkt şi a evoluat de-a lungul carierei la Concordia Chiajna, FCSB, Sparta Praga, Padubice şi Gaziantep.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele