Ultima oră
Sezonul vitezei în coastă continuă cu Memorialul Werner Hirschvogel Sezonul vitezei în coastă continuă cu Memorialul Werner Hirschvogel
Spectacol româno-olandez în Fan Zone-ul din Munchen. Vor concerta artişti consacraţi de la noi Spectacol româno-olandez în Fan Zone-ul din Munchen. Vor concerta artişti consacraţi de la noi
Ladislau Boloni a izbucnit, după comparaţiile dintre România şi Ungaria la EURO 2024: „Astea sunt nişte tâmpenii” Ladislau Boloni a izbucnit, după comparaţiile dintre România şi Ungaria la EURO 2024: „Astea sunt nişte tâmpenii”
Cristian Ionescu, Eazy Asigurări, prezent la partidele Grand Chess Tour 2024. ”Adesea ne afundăm în propriile decizii, mutări şi tindem să ne subestimăm adversarul” Cristian Ionescu, Eazy Asigurări, prezent la partidele Grand Chess Tour 2024. ”Adesea ne afundăm în propriile decizii, mutări şi tindem să ne subestimăm adversarul”
FC Voluntari vrea să revină rapid în Superliga! Transfer important realizat de ilfoveni FC Voluntari vrea să revină rapid în Superliga! Transfer important realizat de ilfoveni
Răzvan Marin poate prinde transferul carierei! Mijlocaşul român, dorit de o echipă de Champions League Răzvan Marin poate prinde transferul carierei! Mijlocaşul român, dorit de o echipă de Champions League

Florin Niţă, înaintea meciului cu Olanda: "Mă rog la Dumnezeu şi mă antrenez"

EURO 2024 Publicat de Tudor Moisa pe sâmbătă, 11:46
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21648076/1/belgia-romania-euro-2024-22-06-2024-3.jpg

România s-a calificat în optimile Campionatului European, iar naţionala condusă de Edi Iordănescu va da piept cu Olanda, marţi, de la ora 19:00.

  • Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! În fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 2 iulie, la ora 21:00,  dupa meciul Romania-Olanda, va concerta Cabron. Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

Sâmbătă, Florin Niţă a fost prezent la o conferinţă de presă şi a prefaţat duelul de marţi de la Munchen. Portarul naţionalei a spus că face doar două lucruri: se antrenează şi se roagă.

De asemenea, Niţă a spus că are o relaţie foarte bună cu Moldovan şi Târnovanu, ceilalţi doi portari din lotul României şi a dezvăluit că încă ţine legătura cu Marius Şumudică.

”Ca şi celelalte meciuri, şi cel cu Olanda e destul de greu. Dar dacă vom respecta ce ne transmite Mister, dacă vom fi conectaţi şi vom lua deciziile bune, uniţi, cred că vom reuşi să facem o surpriză. Trebuie să fim şi noi un Zid Galben, uniţi şi vom reuşi.

Încerc să mă bucur de fiecare clipă petrecută de această echipă minunată. Am scris istorie dar sper să nu ne oprim aici. Echipa naţională este vârful carierei pentru orice fotbalist iar pentru mine înseamnă enorm de mult.

Secretul reuşitei mele la această vârstă este simplu: mă rog la Dumnezeu şi mă antrenez! Nu vreau să mă opresc aici. Să fiu sănătos şi îmi doresc să mai continui 10 ani.

Eu sunt pregătit tot timpul şi pentru penalty-uri, dar nu îmi doresc să ajungem totuşi acolo cu Olanda. Îmi doresc să câştigăm în cele 90 de minute. Au o echipă cu jucători care activează în campionatele cele mai tari ale lumii, sunt o forţă dar putem să compensăm prin unitate şi determinare.

Sunt prieten foarte bun cu Moldo (n.r. – Horaţiu Moldovan), cu Ştefan (n.r.- Târnovanu), cu Aioani, cu Andrei (n.r. – Ionuţ Radu). Să nu uităm că meritul lui Moldo este mare pentru că suntem aici la EURO, nu trebuie să-i luăm meritele. Suntem o echipă şi aşa trebuie să rămânem. Nu am ştiut că voi fi titular la EURO până în ultima secundă. Mister are o tactică de a ne ţine pe toţi în priza meciului. Am aflat la şedinţa tehnică dinaintea meciului cu Ucraina.

Ţin legătura tot timpul cu domnul Marius Şumudică pentru că m-a ajutat destul de mult să iau o decizie importantă din cariera mea. Poate dacă nu era dumnealui inspirat la Gaziantep, poate nu urmau toate aceste lucruri pentru mine”, a declarat Florin Niţă, sâmbătă, la conferinţa de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele