Ultima oră
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

Federaţia Franceză i-a decis viitorul lui Deschamps

EURO 2024 Publicat de Tudor Moisa pe 10 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21663128/1/spania-franta-uefa-euro-2024-09-07-2024.jpg

Franţa a fost una din dezamăgirile Campionatului European din Germania, deşi a ajuns până în semifinale.

Naţionala condusă de Didier Deschamps a marcat doar patru goluri pe toată durata turneului, jumătate fiind autogoluri. De asemenea, Franţa a devenit prima naţională, din 1992 încoace, care se califică în semifinale cu doar trei goluri marcate. Ultima dată se întâmpla la turneul din Suedia, iar atunci nu existau optimi şi sferturi.

Acum, Federaţia Franceză de Fotbal i-a decis soarta selecţionerului. Philippe Diallo, preşedintele Federaţiei, a declarat că Deschamps şi-a atins obiectivul şi va continua la cârma naţionalei.

”Deschamps are contract şi şi-a atins obiectivul pe care l-am setat. Didier îşi va continua misiunea”, a spus Philippe Diallo pentru L'Equipe.

Didier Deschamps este selecţionerul Franţei din 2012 şi are în palmaresul său de antrenor o Cupă Mondială, câştigată în 2018.

Înainte să devină selecţioner, Deschamps le-a mai antrenat pe Monaco, Juventus şi Marseille.

mail-share icon Email
viewscnt

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele