Ultima oră
La asta nu se aştepta nimeni! Motivul pentru care Cristiano Ronaldo nu are de gând să se retragă în viitorul apropiat La asta nu se aştepta nimeni! Motivul pentru care Cristiano Ronaldo nu are de gând să se retragă în viitorul apropiat
George Puşcaş, pe lista unei echipe din Italia George Puşcaş, pe lista unei echipe din Italia
VIDEO | John Cena şi-a anunţat retragerea din wrestling! Ultimul eveniment la care va participa VIDEO | John Cena şi-a anunţat retragerea din wrestling! Ultimul eveniment la care va participa
Atacantul egiptean Ahmed Refaat a murit la 31 de ani Atacantul egiptean Ahmed Refaat a murit la 31 de ani
OFICIAL | Adnan Aganovic a semnat cu o formaţie din Superligă! Croatul a debutat într-un meci amical OFICIAL | Adnan Aganovic a semnat cu o formaţie din Superligă! Croatul a debutat într-un meci amical
Alexandru Albu şi-a găsit echipă! Unde ar urma să evolueze fostul jucător al Rapidului Alexandru Albu şi-a găsit echipă! Unde ar urma să evolueze fostul jucător al Rapidului

Fanii lui CSA Steaua, prezenţi la Supercupa României. Au fost deja incidente în Ghencea | VIDEO EXCLUSIV

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe joi, 19:52
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21655397/1/cesea.png

FCSB şi Corvinul se duelează, astăzi, în Supercupa României. Partida din Ghencea este în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Divizionara secundă va avea o galerie impresionantă la partida de joi. Jucătorii lui Florin Maxim vor fi susţinuţi de aproximativ 2.500 de suporteri. Aceştia au acoperit o distanţă de 400 de kilometri, pentru a fi prezenţi la Supercupă.

Pe lângă suporterii celor două combatante, la meci şi-au făcut apariţia şi fanii Stelei, în număr de aproximativ 300, iar primele incidente au avut loc deja.

Pe timpul deplasării prin spatele Tribunei a II-a, suporterii CSA Steaua au încercat să forţeze dispozitivul de jandarmi şi să rupă gardul despărţitor, pentru a intra în contact cu suporterii FCSB.

Efectivele de jandarmi au intervenit pentru detensionarea situaţiei, prin folosirea mijloacelor din dotare, inclusiv pulverizatoarele cu substanţă iritant-lacrimogenă.

Pe timpul intervenţiei, un suporter a fost reţinut în vederea aplicării măsurilor legale care se impun, iar altul a fost rănit superficial, refuzând primirea de îngrijiri medicale.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele