Ultima oră
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor
Disputa Mbappe - PSG: clubul refuză în continuare să plătească şi face apel Disputa Mbappe - PSG: clubul refuză în continuare să plătească şi face apel
VIDEO | Oţelul - Dinamo 1-1. Echitate între formaţiile ce au impresionat în startul de sezon VIDEO | Oţelul - Dinamo 1-1. Echitate între formaţiile ce au impresionat în startul de sezon
A fost găsit înlocuitorul lui Vassaras la şefia CCA! "Trebuie forţe proaspete" A fost găsit înlocuitorul lui Vassaras la şefia CCA! "Trebuie forţe proaspete"
Mihai Stoica a auzit că Gigi Becali a fost chemat la Comisii şi a reacţionat! "În 1989, în decembrie, au fost oameni care au murit pentru ca să putem vorbi" | EXCLUSIV Mihai Stoica a auzit că Gigi Becali a fost chemat la Comisii şi a reacţionat! "În 1989, în decembrie, au fost oameni care au murit pentru ca să putem vorbi" | EXCLUSIV
VIDEO | Cagliari - Empoli 0-2. Răzvan Marin, răpus de fosta echipă VIDEO | Cagliari - Empoli 0-2. Răzvan Marin, răpus de fosta echipă

EXCLUSIV | Tamaş a venit să construiască apărarea Voluntariului! Ioan Andone: "Aveam nevoie de experienţă. E un exemplu pentru ceilalţi"

FC Voluntari Publicat de Andrei Ionascu pe 11 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/19969311/1/tamas.jpg

Fundaşul Gabi Tamaş (37 de ani) a revenit în Liga 1, la FC Voluntari, după ce a jucat o jumătate de an în Liga a 2-a, la 'U' Cluj. La emisiunea ‘Look Sport LIVE’ de la Look Sport+, Ioan Andone a declarat că singura şansă pentru ca echipa din Voluntari să rămână în prima ligă este să-şi îmbunătăţească defensiva.

Gabi Tamaş a jucat în 9 meciuri în acest sezon din Liga a 2-a, reuşind să înscrie un gol.

Tamaş are 67 de selecţii şi 3 goluri pentru echipa naţională. A mai jucat pentru echipele Dinamo Bucureşti, Galatasaray Istanbul, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Brom, Doncaster, Watford, FCSB, Cardiff şi Hapoel Haifa.

FC Voluntari, ocupanta locului 14 în Liga 1, a primit 36 de goluri în 22 de meciuri. Gabi Tamaş poate debuta în meciul cu CFR Cluj, programat pe 15 februarie, la Cluj-Napoca.

"Aveam nevoie de experienţă. Una dintre problemele echipei, din păcate, e faza de apărare. Am preferat să transferăm un jucător cu mare experienţă, cum este Gabi Tamaş, care e şi un lider, pentru a face o apărare bună. Suntem a doua cea mai slabă apărare din campionat şi asta ne îngrijora. Toate rezultatele bune vin în urma unei apărări bune, în mod normal. Dacă ai o apărare bună, nu trebuie să înscrii foarte mult, sunt cazuri la Chindia, la Clinceni. Au şapte-opt goluri mai puţine decât noi şi stau pe primele şapte locuri.

Gabi Tamaş, la cum îl cunosc, ambiţios, şi-a dorit o nouă provocare. Am insistat, din ianuarie ne-am gândit la el şi ne bucurăm că am reuşit transferul. Dă totul în teren!

După prima experienţă cu el la Dinamo, a plecat la Galatasaray. Apoi l-am împrumutat de la Spartak Moscova. Am lucrat în două perioade cu el. Calitate extraordinară, un jucător care se dăruieşte pentru echipă, un exemplu pentru ceilalţi în teren. Să sperăm că ne va ajuta să ne salvăm de la retrogradare", a spus Ioan Andone la emisiunea 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele