Ultima oră
Rachid Bouhenna, revenire de senzaţie în Superliga: „Sunt în discuţii” Rachid Bouhenna, revenire de senzaţie în Superliga: „Sunt în discuţii”
VIDEO | Borussia Dortmund - Heidenheim 4-2. „Galben-negrii” s-au impus într-un meci cu şase goluri VIDEO | Borussia Dortmund - Heidenheim 4-2. „Galben-negrii” s-au impus într-un meci cu şase goluri
Veste proastă pentru FCSB! PAOK, adversara campioanei în Europa League, a bătut palma cu un fost star de la Liverpool Veste proastă pentru FCSB! PAOK, adversara campioanei în Europa League, a bătut palma cu un fost star de la Liverpool
LIVE VIDEO | Petrolul - Farul, astăzi, de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 1! Duel încins pe „Ilie Oană” LIVE VIDEO | Petrolul - Farul, astăzi, de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 1! Duel încins pe „Ilie Oană”
LIVE VIDEO | Gloria Buzău - Oţelul, astăzi, de la 18:45, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii vor să menţină seria de invincibilitate LIVE VIDEO | Gloria Buzău - Oţelul, astăzi, de la 18:45, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii vor să menţină seria de invincibilitate
Fostul jucător de la Dinamo a punctat aspectele la care câinii excelează în acest sezon: „Asta nu văd la foarte multe echipe” | VIDEO EXCLUSIV Fostul jucător de la Dinamo a punctat aspectele la care câinii excelează în acest sezon: „Asta nu văd la foarte multe echipe” | VIDEO EXCLUSIV

Eveniment special dedicat "sfertului românesc"! Când va avea loc | EXCLUSIV

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 27 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21714607/1/profimedia-0018087219.jpg

În primăvara anului 2006, FCSB (Steaua pe atunci) şi Rapid s-au duelat în sferturile Cupei UEFA. Învingători au fost "roş-albaştrii", datorită golului marcat în deplasare.

Invitat în studioul emisiunii Fobtal Show, Florin Lovin a dezvîluti că va avea loc un meci demonstrativ între cele două garnituri care au obţinut cea mai mare performanţă românească de după 1989.

Fostul fotbalist a dezvăluit că evenimentul va avea loc în 2026, la 20 de ani la celebra "dublă".

"Am fost acum la un eveniment, la unu meci demonstrativ şi Maftei mi-a dat ideea. Am dus-o puţin mai departe şi am zis că dacă se apropie 20 de ani să dăm o notă festivă şi să fie gând se vor împlini 20 de ani şi în 2026 se vor împlini 20 de ani.

Chiar ar fi frumos, cel puţin pentru cei din generaţia mea şi cei mai tinerei, cred că ar fi un eveniment frumos. Mai frumos este că toţi suntem fit şi va fi un meci ca pe vremuri.

E bine că am făcut anunţul ăsta, nu mai ai nicio scuză dacă în doi ani nu ai reuşit", a declarat Florin Lovin la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele