Ultima oră
Alertă la FCSB! Unul dintre fundaşii centrali s-a accidentat şi ar putea rata meciul cu Petrolul | EXCLUSIV Alertă la FCSB! Unul dintre fundaşii centrali s-a accidentat şi ar putea rata meciul cu Petrolul | EXCLUSIV
VIDEO | Eugen Neagoe primeşte întăriri. ”Unul deja a ajuns” VIDEO | Eugen Neagoe primeşte întăriri. ”Unul deja a ajuns”
VIDEO | ”La mine e mai greu”. Constantin Budescu, reacţie interesantă cu privire la convocarea la naţională VIDEO | ”La mine e mai greu”. Constantin Budescu, reacţie interesantă cu privire la convocarea la naţională
Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie
Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc" Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc"
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate

Edi Iordănescu, pus la zid de un fost "tricolor"! "Nu mă interesează"

EURO 2024 Publicat de Tudor Moisa pe 31 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21612953/1/antrenament-romania-inaintea-meciului-cu-israelul-preliminarii-euro-2024-12-11-2023-1.jpg

Naţionala României a început pregătirile pentru Campionatul European din Germania.

În momentul în care Edi Iordănescu a anunţat lotul lărgit de 28 de jucători, mai multe persoane implicate în fotbal l-au criticat pe selecţionerul. Principalul motiv a fost absenţa lui Mitriţă.

Marian Aliuţă a vorbit şi el pe această temă şi este de părere că atât Mitriţă, cât şi Ştefănescu, trebuiau să fie prezenţi la EURO. De asemenea, fostul internaţional cu 5 selecţii în naţionala României a punctat faptul că Louis Munteanu merita să fie şi el prezent în lot.

”Mitriţă nu trebuie să lipsească de la echipa naţională. Exact acelaşi lucru a spus şi Florin Prunea. Nu mă interesează ce a fost în trecut, au fost nişte probleme care l-au deranjat pe Edi.

Trebuie să te uiţi valoric la jucători, după Florinel Coman, Alexandru Mitriţă este cel mai bun fotbalist din România. La fel trebuia să se întâmple şi cu Marius Ştefănescu, ambii ar fi trebuit să fie în lot acum.

Mă uitam şi la Louis Munteanu, dar pentru că nu are experienţă, mă gândesc că poate i-a fost teamă lui Edi să îl ia. Este un jucător bun şi de viitor, dar ar fi putut fi pe lângă lot.

Puşcaş a fost convocat, pentru că a fost în angrenajul echipei naţionale, dar din punct de vedere valoric este sub Louis Munteanu. Edi se bazează pe forţa pe care o are George Puşcaş.

În meciul cu Ucraina, Alibec ar trebui să joace în faţa lui Puşcaş. Valoric, este peste el. În primul rând, are putere, poate proteja, are fizic şi are calitate tehnică mult mai ridicată decât ce are Puşcaş”, a declarat Marian Aliuţă, conform sportpesurse.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele