Ultima oră
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 2-2, în direct la Prima Sport 1. Matricardi deviază în proprie poartă

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 2-2, în direct la Prima Sport 1. Matricardi deviază în proprie poartă
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League

Edi Iordănescu îi ţine isonul lui Nicuşor Stanciu

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 6 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21619666/1/romania-elvetia-preliminariile-c-e-2024-21-11-2023-2.jpg

Nicuşor Stanciu a avut o ieşire nervoasă la finalul meciului disputat de România cu Bulgaria, încheiat la egalitate, scor 0-0.

La flash-interviu, Nicuşor Stanciu a fost întrebat dacă îşi face griji cu privire la turneul final. ”Decarul” naţionalei nu a mai rezistat când a auzit întrebarea şi a răbufnit. De nervii lui Stanciu nu au scăpat nici fanii, care i-au huiduit pe jucători la finalul celor 90 de minute.

Acum a venit şi reacţia lui Edi Iordănescu cu privire la declaraţiile lui Stanciu. Selecţionerul i-a ţinut isonul ”decarului” şi a punctat că Stanciu are tot dreptul să aibă o astfel de ieşire.

"Trebuie să fim echilibraţi, să nu uităm că sunt multe lucruri care ne-au dus la turneul final. Absolut nimeni nu ne poate contesta prezenţa aici. 

Am fost realişti şi sinceri cu noi înşine. Am ştiut de unde plecăm, unde trebuie să ajungem şi ce trebuie să facem ca să ajungem acolo. 

Niciodată nu ne-am minţit. Nici pe suporteri, nici pe dumneavoastră.

Reacţia a fost una sinceră, realistă, asta a simţit el să spună după joc. Cred că are tot dreptul din postura de căpitan, tot ce reprezintă el, are dreptul să vorbească. 

Faptul că s-a ambalat un pic mai tare decât o cerea momentul... De aceea suntem o familie, să-l liniştim. Eu îl susţin pe omul Nicu Stanciu, pe căpitanul Nicu Stanciu. Pe toţi băieţii! Suportul meu este total, încrederea mea este la parametri maximi", a declarat Edward Iordănescu, la conferinţa de presă.

Declaraţia lui Stanciu

”Ne doream să câştigăm, dar cred că cel mai important e că suntem toţi sănătoşi. Mai avem două săptămâni şi mai avem timp să reglăm anumite lucruri.

Să ne facem griji? De ce? Îmi puneţi nişte întrebări... S-a ratat un penalti? Şi eu am ratat, şi Dennis. Ne întrebaţi de griji... În 2016, înainte de EURO, am bătut 5-0 pe Georgia şi credeaţi că vom câştiga Europeanul.

Am făcut 0-0, nu am luat gol. E clar că mai sunt lucruri de pus la punct, dar de ce să vă faceţi griji? Credeţi că e uşor? În primul rând, nu credeaţi că ne calificăm.

Acum a venit lumea... În afară de copii, pe care i-am salutat, restul au început să huiduie şi au plecat imediat după ce s-a fluierat finalul. Acum o lună erau toţi fericiţi că vin la EURO, nu?

Nu ştiu dacă sunt aşteptări prea mari, dar cum a zis şi Vali, «Ăştia suntem, pe ăştia îi aveţi ». Noi mergem la EURO şi vă garantez că vom da tot ce avem mai bun. A fost un amical, încă nu a început EURO. Vom ajunge acolo şi sperăm să fim cea mai bună versiune a noastră”, a declarat Nicuşor Stanciu, la finalul partidei cu Bulgaria.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri