Ultima oră
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

Dragoş Albu, dorit de o formaţie din Superliga. FCU Craiova şi-ar putea pierde căpitanul

Gloria Buzău Publicat de Daian Cutu pe 5 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40347/21723716/1/poli-iasi-fcu-1948-craiova-superliga-superbet-08-04-2024.jpg

Echipa Gloria Buzău a anunţat miercuri, pe pagina oficială, despărţirea de antrenorul Andrei Prepeliţă, dar şi faptul că joi, într-o conferinţă de presă, va fi prezentat noul tehnician, Eugen Neagoe.

Andrei Prepeliţă s-a despărţit de Gloria Buzău după opt etape în care a reuşit doar o victorie şi două meciuri egale, adunând 5 puncte şi ocupând ultimul loc în clasament.

”Gloria Buzău a ajuns la un acord cu antrenorul principal Andrei Prepeliţă cu privire la încetarea relaţiilor contractuale.

Clubul nostru îi mulţumeşte acestuia pentru munca depusă la formaţia noastră, încununată cu promovarea în SuperLigă, la finalul sezonului trecut. Îi dorim lui Andrei Prepeliţă şi staff-ului său mult succes în carieră!”, scrie clubul buzoian pe pagina oficială de Facebook.

Îl vor pe căpitanul celor de la FCU Craiova

Prima lovitură pe care buzoienii ar putea să o dea în era Eugen Neagoe este Dragoş Albu. Cei de la ProSport scriu că Gloria este interesată de căpitanul celor de la FCU Craiova.

Sursa mai sus citată notează că Eugen Neagoe aşteaptă mai multe întăriri la noua echipă.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Gloria Buzău

Ultimele articole Toate articolele