Ultima oră
Roger Federer, cel mai mare rival din tenis a lui Nadal, a reacţionat imediat după anunţul de retragere al spaniolului. Ce a spus Nick Kyrgios Roger Federer, cel mai mare rival din tenis a lui Nadal, a reacţionat imediat după anunţul de retragere al spaniolului. Ce a spus Nick Kyrgios
Reacţia dură a nemţilor, după ce Klopp a semant cu grupul Red Bull. „S-a vândut” Reacţia dură a nemţilor, după ce Klopp a semant cu grupul Red Bull. „S-a vândut”
VIDEO | Rafael Nadal, „regele zgurii”, şi-a anunţat retragerea din activitate. „Este o decizie dificilă” VIDEO | Rafael Nadal, „regele zgurii”, şi-a anunţat retragerea din activitate. „Este o decizie dificilă”
Meciul din Superliga care a atras cei mai mulţi spectatori în acest sezon! Total surprinzător Meciul din Superliga care a atras cei mai mulţi spectatori în acest sezon! Total surprinzător
Rabotnicki Skopje va fi adversara echipei Volei Alba Blaj, în şaisprezecimile de finală ale Cupei CEV Rabotnicki Skopje va fi adversara echipei Volei Alba Blaj, în şaisprezecimile de finală ale Cupei CEV
Dominic Marcu şi Tesla Model S Plaid vor lua startul în acest weekend la ultima etapă din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă - Trofeul Poiana Braşov Dominic Marcu şi Tesla Model S Plaid vor lua startul în acest weekend la ultima etapă din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă - Trofeul Poiana Braşov

Dominic Marcu şi Tesla Model S Plaid vor lua startul în acest weekend la ultima etapă din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă - Trofeul Poiana Braşov

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu astăzi, 11:20
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21761131/1/marcu.jpg

 

 

Ultima etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Masters se desfăşoară în acest weekend, 12-13 octombrie, la Braşov, pe unul dintre cele mai impresionante şi spectaculoase trasee competiţionale din România. Supranumită „Etapa Regină a Campionatului”, această cursă de prestigiu continuă tradiţia de a atrage la start peste 100 de piloţi talentaţi din toată ţara.

Dominic Marcu va concura pentru prima dată pe acest traseu cu noua sa maşină de curse – Tesla Model S Plaid, un vehicul electric cu o putere uluitoare de 1020 cai. Aceasta reprezintă o premieră importantă, iar traseul de 5 kilometri de la Poiana Braşov va fi scena perfectă pentru a pune la încercare forţa şi performanţele impresionante ale modelului Plaid, într-o competiţie care promite adrenalină şi spectacol.

„Poiana Braşov este un traseu iconic. Să concurez pentru prima dată aici cu Tesla Model S Plaid este o provocare pe care o aştept cu nerăbdare. Traseul este spectaculos, însă cel mai mult aştept reîntâlnirea cu susţinătorii noştri, care ne-au fost alături pe tot parcursul sezonului,” a declarat Dominic Marcu.

Această ultimă etapă a sezonului va aduce pe linia de start maşini din categorii diverse, oferind publicului un final de campionat de neuitat. Vă aşteptăm să fiţi alături de noi şi să trăim împreună spectacolul automobilistic!

Cu această ocazie, Dominic Marcu anunţă şi noul său partener – Vivamus Residence, un proiect imobiliar modern şi confortabil. Vivamus Residence este locul perfect pentru cei care caută o locuinţă de vis în Braşov, într-un mediu modern şi prietenos.

Participarea primei Tesla S Plaid de curse din Europa este posibilă cu sprijinul George, o inovaţie BCR, BCR Leasing, E.ON, Bergenbier Fără Alcool, Nepi Rockcastle, Hama România, Pringles, Duracell, Unplugged Performance, Tecnet, AutoChelu, Plus Autotrade, Thor prin Edotec şi Ministerul Mediului, Vivamus Residence.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele