Ultima oră
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

Dennis Man i-a convins pe italieni! Clubul la care este propus internaţionalul român

Serie A Publicat de Tudor Moisa pe 20 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21707153/1/profimedia-0899606186.jpg

Dennis Man a început cu dreptul noul sezon. Internaţionalul român a deschis scorul în meciul dintre Parma şi Fiorentina, încheiat cu scorul de 1-1. Partida a marcat revenirea Parmei în Serie A.

Dennis Man a fost cel mai bun marcator de la Parma, în sezonul precedent de Serie B, atunci când formaţia la care evoluează a terminat stagiunea pe primul loc. Aşteptările de la Man erau mari înaintea acestui sezon, iar românul nu a dezamăgit în prima etapă şi a marcat un gol cu o execuţie imparabilă.

Acum, acesta este propus la Juventus. Massimo Pavan este un jurnalist italian care lucrează la un site important dedicat "Bătrânei Doamne", Acesta a rămas impresionat de Dennis Man şi consideră că aducerea românului la Torino ar fi o variantă bună, având în vedere că are şi un preţ accesibil.

”Dacă aş fi la Juve, aş face o încercare pentru Man. Jucătorul Parmei e bun, a dovedit-o la Europene şi în prima etapă de campionat. Acesta este profilul de care e nevoie.

Poţi cheltui 10-15 milioane de euro pentru a avea mai multe soluţii chiar şi pe banca de rezerve”, a spus Massimo Pavan într-un editorial pentru TuttoJuve, citat de Parma Live.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele