Ultima oră
MM Stoica vine în studio-ul Fotbal Show, la o zi după derby-ul CFR Cluj - FCSB! Multe alte subiecte interesante, în direct la Prima Sport MM Stoica vine în studio-ul Fotbal Show, la o zi după derby-ul CFR Cluj - FCSB! Multe alte subiecte interesante, în direct la Prima Sport
Alex Mitriţă nu a mai suportat şi a răbufnit, după penalty-ul ratat cu Poli Iaşi: „Vă rog să daţi dovadă de respect!” Alex Mitriţă nu a mai suportat şi a răbufnit, după penalty-ul ratat cu Poli Iaşi: „Vă rog să daţi dovadă de respect!”
Gigi Becali i-a dat replica lui Louis Munteanu, după semnele ironice făcute la ambele goluri marcate în poarta FCSB-ului: „E copil” Gigi Becali i-a dat replica lui Louis Munteanu, după semnele ironice făcute la ambele goluri marcate în poarta FCSB-ului: „E copil”
Ce locuri ocupă tenismenele românce în clasamentul WTA Ce locuri ocupă tenismenele românce în clasamentul WTA
E gata! Adrian Mutu revine pe banca tehnică: „Negocierile sunt în desfasurare” E gata! Adrian Mutu revine pe banca tehnică: „Negocierile sunt în desfasurare”
Cutremur în Premier League! Manchester City ar putea fi exclusă din campionat Cutremur în Premier League! Manchester City ar putea fi exclusă din campionat

Dennis Man, comparat cu un fotbalist legendar! "La niciun jucător român nu am văzut" | EXCLUSIV

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 7 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21725181/1/kosovo-romania-liga-natiunilor-06-09-2024.jpg

România a şters pe jos cu Kosovo, scor 3-0, la Priştina.

Pe lângă scorul de neprezentare, jocul prestat de selecţionata condusă de Mircea Lucescu a fost unul solid. Prezent în studioul emisiunii Fotbal Show, Mihai Stoica l-a remarcat pe Dennis Man, autorul primului gol.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB nu s-a rezumat doar la a-l lăuda pe Man şi l-a comparat pe acesta cu Arjen Robben.

"Eu am văzut un jucător nou, pe care nu îl cunoşteam. Avea ceva din Robben, dar parcă mai zvelt şi cu o figură mai frumoasă. La gol, să zici că are portarul o parte din vină, dar ce face el cu mingea, dă impresia că le arată mingea, le-o dă şi şi-o întoarce şi marchează ... asta este o execuţie de foarte mare jucător. Eu am văzut asta pe la Robben.

La niciun jucător român nu am văzut, în ultima vreme, asta. Ce spunea Pandi de pasa aia genială pe care i-a dat-o lui Mihăilă, doar marii fotbalişti pot face aşa ceva. Este într-o formă excepţională!

L-am văzut cu Fiorentina, l-am văzut cu Milan ... în momentul în care joci împotriva celui mai mare fundaş stânga din lume, după părerea multora, Theo Hernandez şi tu marchezi şi faci diferenţa ...", a declarat Mihai Stoica la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri