Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Denis Alibec a devenit cel mai bine plătit fotbalist din istoria Farului! Toate detaliile contractului

Farul Constanta Publicat pe 9 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21697055/1/farul-constanta-flora-tallinn-uefa-europa-conference-league-10-08-2023-2.jpg

Deşi era dorit de mai multe cluburi din străinătate care îl ademeneau cu salarii uriaşe, Denis Alibec a luat decizia de a reveni în Superliga.

Fotbalistul român a bătut palma cu Farul Constanţa, echipă cu care a reuşit să câştige titlul în sezonul 2022/2023.

În sezonul în care a cucerit titlul de campion al României alături de trupa lui Gică Hagi, Denis Alibec a avut un parcurs excepţional, marcând de 14 ori şi oferind 8 pase decisive în cele 31 de meciuri pe care le-a disputat în Superliga.

La revenirea sub comanda „Regelui”, atacantul a devenit şi cel mai bine plătit fotbalist de la Farul din toate timpurile. Alibec va avea un contract de 10.000 de euro lunar până la data de 30 iunie 2025.

„Denis Alibec a semnat pe un an de zile cu Farul Constanţa, până pe 30 iunie 2025, cu un salariu de 10.000 de euro lunar.

Salariul lui Denis Alibec este cel mai mare pe care Gică Hagi îl plăteşte în acest moment la Farul Constanţa şi din istoria Farului”, a dezvăluit Cristi Coste la Fanatik.

Ultima echipă la care Alibec a evoluat a fost Muaither SC, din Qatar, alături de care a retrogradat în sezonul trecut. Internaţionalul român a înscris doar 8 goluri în 23 de meciuri pentru qatarezi.

  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui Denis Alibec, conform site-urilor de specialitate
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele