Ultima oră
PAOK-ul lui Răzvan Lucescu a demolat-o pe Panathinaikos şi a lăsat-o fără antrenor PAOK-ul lui Răzvan Lucescu a demolat-o pe Panathinaikos şi a lăsat-o fără antrenor
Aspectul care a făcut diferenţa pentru Corvinul Hunedoara. „Aşa au bătut CFR Cluj şi au câştigat Cupa României” Aspectul care a făcut diferenţa pentru Corvinul Hunedoara. „Aşa au bătut CFR Cluj şi au câştigat Cupa României”
E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%” E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%”
FCSB îşi poate pierde una dintre vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde” FCSB îşi poate pierde una dintre vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde”
Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027 Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul dintre acţionari” Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul dintre acţionari”

Dan Şucu a confirmat întâlnirea pe care a avut-o cu Marius Şumudică! Ce a declarat finanţatorul Rapidului

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 2 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21578764/1/rapid-bucuresti-universitatea-cluj-superliga-superbet-27-11-2023-3.jpg

Dan Şucu s-a întâlnit, în cursul zilei de joi, cu Marius Şumudică.

Din primele informaţii reiese că Dan Şucu a luat decizia de a nu-l numi pe Şumudică. Finanţatorul Rapidului ar urma să meargă pe mâna unui antrenor străin, începând cu sezonul viitor.

Acum a venit şi prima reacţie a lui Dan Şucu după discuţia pe care a avut-o cu tehnicianul român. Şucu a spus că întâlnirea a durat aproximativ 90 de minute şi că Şumudică i-a lăsat o impresie bună.

”M-am văzut astăzi cu domnul Şumudică, a fost o întâlnire plăcută, de aproximativ o oră şi 30 de minute, în care domnia sa mi-a expus ideile despre fotbal, strategia, cum ar vedea lucrurile la Rapid. Dânsul a dorit să mă cunoască, la fel, eu am vrut să îl cunosc personal pe domnul Şumudică, să văd cum gândeşte… Mi-a lăsat o impresie mai mult decât bună!

Bineînţeles, dacă o să mă întrebaţi acum dacă îl punem antrenor pe Marius Şumudică, nu o să pot să vă dau răspunsul. Vom vedea zilele următoare… E foarte important să vedem dacă ne atingem obiectivul. Mai avem o şansă, chiar dacă teoretică. Trebuie să fim focusaţi sută la sută şi chiar dacă procentele de a merge în Europa au scăzut, asta nu înseamnă că nu trebuie să ne jucăm şansa până la capăt, aşa cum îi stă bine Rapidului.

Bogdan Lobonţ este antrenorul nostru până la finalul acestui campionat, un caracter deosebit. Împreună cu colegii mei vom lua o decizie clară din punct de vedere al băncii tehnice în funcţie şi de partida cu CFR Cluj.

Marius Şumudică mi-a lăsat impresia unui om echilibrat, se vede că este un antrenor care a câştigat titluri şi evident că este un mare rapidist. A fost doar o primă discuţie, anunţasem public că mă voi vedea şi cu domnul Şumudică şi obişnuiesc să-mi ţin promisiunile. Am povestit, ne-am cunoscut mai bine, cu toţii ne dorim un singur lucru, să găsim soluţii pentru binele Rapidului!”, a declarat Dan Şucu, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele