Ultima oră
Un jucător în vârstă de 15 ani a murit în urma unei încăierări la un meci în Paraguay Un jucător în vârstă de 15 ani a murit în urma unei încăierări la un meci în Paraguay
Un important om de afaceri vrea să preia un club de tradiţie. ”Echipa este pe un drum bun” Un important om de afaceri vrea să preia un club de tradiţie. ”Echipa este pe un drum bun”
Patronul lui CFR Cluj a dezvăluit ce transferuri doreşte la iarnă. ”Să se poată dezvolta la noi” Patronul lui CFR Cluj a dezvăluit ce transferuri doreşte la iarnă. ”Să se poată dezvolta la noi”
Ben Yedder a scăpat de arestul preventiv în aşteptarea procesului pentru agresiune sexuală Ben Yedder a scăpat de arestul preventiv în aşteptarea procesului pentru agresiune sexuală
Ar trebui să se retragă Cristi Săpunaru? A oferit un răspuns fără să stea pe gânduri Ar trebui să se retragă Cristi Săpunaru? A oferit un răspuns fără să stea pe gânduri
Mai rău de atât nici că se poate! Încă o lovitură dură încasată de Ianis Hagi la Rangers Mai rău de atât nici că se poate! Încă o lovitură dură încasată de Ianis Hagi la Rangers

Dan Sîrbu, desfiinţat după meciul de la Ploieşti! "Fetele de la Căpâlna" | VIDEO EXCLUSIV

Farul Constanta Publicat de Tudor Moisa pe duminică, 00:10
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21733277/1/petrolul-ploiesti-farul-constanta-superliga-superbet-14-09-2024-2.jpg

Petrolul şi Farul au remizat, scor 1-1, sâmbătă seară, la Ploieşti.

Dan Sîrbu a făcut un meci şters şi a ieşit în evidenţă datorită conflictului pe care l-a avut cu Gică Hagi. De asemenea, fundaşul central a avut un rol decisiv la golul marcat de Petrolul.

Prezent în studioul emisiunii Fotbal Show, Marius Baciu l-a criticat pe Sîrbu şi l-a comparat pe acesta cu "Fetele de la Căpâlna".

"El era exact ... ştiţi cum dansează "Fetele de la Căpâlna"? Singurele fete care dansează contra ritmului. Ăla e un dans renumit mondial, se dansează contra ritmului muzical. Aşa a fost băiatul ăsta, astăzi.

Aici, băiatul ăsta, astăzi, a fost total de dinafară. Toate acţiunile pe partea dreaptă au fost bulevard.", a declarat Marius Baciu la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele